10 kreativa vägghylla design idéer

10 kreativa vägghylla design idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vägghyllor är enkla och geniala lagringslösningar för saker som böcker, dekorationer, personliga samlingar och andra små föremål. De är speciellt praktiska eftersom de kan placeras var som helst, det finns lite ledigt utrymme och detta inkluderar områden utan fri golvyta. En annan intressant sak om dem är att de kommer i alla former och storlekar och några av dem har verkligen kreativa och roliga mönster. Ta en titt på dessa exempel.

1. Cylindriska vägghylsor.

När vi tänker på en väggmonterad hylla ser vi nästan alltid en platt bit av trä, metall eller annat material. Men det här är inte den enda formen en hylla kan ta. Till exempel här en serie mycket kreativa lagringslösningar. De är cylindriskt formade hyllor som kommer i flera storlekar och thay kan kombineras på något sätt som du gillar. Du kan använda dem för att lagra små föremål. Finns på plats.

2. En bokhylla.

Det här är bokstavligen en bokhylla. Det är en mycket genial idé för en hylla och den har en charmig vintage look. Dessa hyllor är bra som uttalande bitar. Faktum är att de kunde betraktas som ett konstverk. De är vintageböcker som förvandlas till hyllor och de kan användas för att lagra andra böcker. Vad kan vara lämpligare för detta ändamål?

3. Typhylsan.

Det här är en vägghylla som faktiskt stavar sin beteckningsperiod. Det kan vikas ner eller vändas ut och det kommer i form av en stansad metalldel. Den är gjord i svartvitt och den använder ordannonsobjekt. Den har 2d-snitt och är gjord av rostfritt stål. Bokstäverna är böjda längs perforeringarna längst ner för att bilda själva hyllan. Found på plats.

4. Modulhylla av Giulio Parini.

Även om hyllor är praktiska och funktionella, när du tänker på det, behöver du inte ens en robust och kompakt yta för att lagra dina böcker eller andra föremål. Som designat Giulio Parini visar oss, är några strängar tillräckligt för det. Han experimenterade med den här idén och skapade detta minimalistiska system bestående av bara några stavar och kontakter.

5. Ett vridbart väggsystem för hörnen.

Även om hyllan teoretiskt kan placeras var som helst, är de mest användbara i hörnet, där du inte kan använda någonting annat ändå. De låter dig använda det lilla men användbara rummet för att lagra böcker och alla föremål och det är ett system som kan anpassas till alla rum, inklusive badrummet. Denna hyllsystem är designad av William Feeney och har vriden men välbalanserad utseende.

6. Boa-hyllan av Tuyo Design Studio.

MoreINSPIRATION
  • Den kreativa Elastico vägghylla
  • Pretty looking glasvägg hyllor
  • Kartell bokmaskhylla

Detta är ett annat genialt hyllsystem. Det är modulärt och anpassningsbart och det har ett mycket suggestivt namn. Det är bara gjorda av några snidade slitsar och några band av filt. På grund av denna mycket enkla och modulära design kan användaren lägga till så många nivåer som han vill. Det är en minimalistisk men kreativ lagringslösning och det är också ett intressant dekorativt element.

7. Molnhylla.

Det här är en hylla avsedd för barn. Den är formad som ett moln och har en vänlig och enkel utseende. Det var designat av Estela Lugo och representerar en stiliserad form som är laserskärd av metall av hög kvalitet. Detta gör hyllan robust och hållbar. Cloud-hyllan är 6 "djup och 30" lång. Den har en krok i ena änden, perfekt för ryggsäcken eller kappan.

8. WOW-hylla av Arthur Analts.

Detta är en väldigt kompakt vägghylla som designades av Arthur Analts. Den har en design inspirerad av den lettiska etnografiska symbolen "Mara" som representerar kärlek och säkerhet. Hyllan är gjord av ett enda ark av aluminium och har en pulverlackerad finish. Den kommer i flera djärva färger.

9. Piegato-hyllan av Matthias Ries.

När den levereras är den här hyllan bara en platt bit av stålstativ. Den har ett mönster snidat på det och användaren kan ha kul att sätta hyllan ihop. Allt du behöver göra är att böja några stycken för att bilda själva hyllan. Det är mycket användbart för att lagra böcker, bilder eller något annat och det har ett subtilt industriellt utseende. Det fungerar också som en magnetplatta som gör den perfekt för kontoret.

10. Rolling Shelf av Catherine Greene.

Det verkar mycket enkelt och ändå har det en detalj som gör den unik. Det är en justerbar hyllplan utformad av Catherine Greene och den har en ände tillverkad av enskilda bitar av trä som hålls ihop av tyg. Det är en flexibel del och den kan förlängas enligt användarens behov. Med tanke på det enkla, naturliga utseendet är det bra att lagra blomkrukor eller köksredskap i köket.