10 Preatty julstrumpor för 2011

10 Preatty julstrumpor för 2011
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jul och strumpor går hand i hand och vackert strumpor lägger till lite färg och tradition till firandet av jul. Legenden om julstrumpor är mycket välkänd för alla. Vi har alla kommit förbi stadiet av längtan efter att hitta gåvor fyllda inuti julemannen på mitten av natten när han passerade våra hem på hans ren.

Tillgänglig för 7.07 e.

Ursprungligen skulle dessa julstrumpor vara vanliga tygstrumpor bara hängde under skorstenen som tradition. Men idag har mode slagit på allt och så har det med julstrumpor. Nu finns det strumpor i vackra tyger med unika tryck och mönster för att lägga till den där stilen till julstrumporna.

Finns för 15,67 e.

Det finns strumpor som passar varje enskild önskan, allt från juveler inbäddade strumpor till mjuka sammetstrumpor till vad som inte. Det finns teman även i julstrumpor som om ditt tema till jul är bröllop eller nygifta då finns bruden och brudgummen strumpor som matchar ditt jultema. Om det finns små som ivrigt väntar på gåvorna i strumporna som du kan hänga, utformade isbjörnen julstrumpor.

Finns från 80 $.

Finns från 98 $.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör personliga julstrumpor - 15 Insiktsfulla idéer
  • 2011 Juldekorationstrender
  • 30 julgransdekorationer för 2011

Tillgänglig från 48 $.

Tillgänglig från 168 $.

Tillgänglig från 50 $.

Finns från 80 $.

Tillgänglig från 50 $.

Tillgänglig från 50 $.

Vi kan hitta strumpor gjorda av olika material men det är inte materialet, vilket betyder, men den verkliga orsaken bakom hängande strumporna, som är att sprida budskapet om kärlek och lycka. Vissa människor hänger julstrumporna under julgran medan vissa människor följer traditionen att hänga strumporna strax under skorstenen. Varhelst traditionen att hänga julstrumporna är det säkert att ta med sig massor av förtjusta förväntningar och minnen.