7 Användbara idéer för akryl Ghost Stolar

7 Användbara idéer för akryl Ghost Stolar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ghost stolar görs att injicera polykarbonat i en form. Den otroliga designen har inga korsningar eller sömmar. bara en kontinuerlig form. De mest populära stolarna är Louis Ghost stol som tillverkades först utan färg, därav namnet "Ghost Chair". Stilen är lätt igenkännbar tack vare deras ovala rygg och raka sits och ben. Spökstolsammansättningen gör dem extra slitstarka och repfasta. Dessa underbara föremål kan lägga till en modern touch överallt. För att bevisa min poäng, låt oss ta en titt på några olika inställningar för spökstolarna.

Låt oss börja med den vanligaste platsen för en stol; vardagsrummet. Som vi kan se i denna bild är vardagsrummet ganska traditionellt med traditionella element. Underbara trägolv och tappningstycken står sida vid sida med den traditionella eldstaden som ställer in huvudtonen i denna design. Tillsammans med några traditionella sittbitar ger spökstolen en ny, modern luft in i inredningen. Det själlösa stycket passar perfekt bland möbler och dekorativa fulla av historia.

Förmodligen där jag skulle se dessa stolar mest, skulle det vara en trevlig matplats. Denna underbara dinning miljö fokuserar på kvalitet och enkelhet, en inställning där Philippe Starks Ghost stolar skulle se fantastiskt ut. Det rena tulpanbordet ser fantastiskt sida vid sida ut med de genomskinliga spökstolarna. Den rena övergripande känslan kompletteras av de mörka väggarna med ljuset studsar från speglarna till hela inställningen. Rummet har redan kraftfulla element så stolarna balanserar atmosfären med sitt genomskinliga utseende.

I denna design spelar spökstolen en nyckelroll och förmodligen inte någon annan stol skulle fungera. Den perfekta rena designen fokuserar på jämnhet och en mycket liten färgvariation. Beige mjuka tonen omger hela rummet, tar över mattan val såväl som för möblerna. Även den genomskinliga plastspökstolen har en liten beige detalj som består av en liten fyrkantig kudde. Detta sovrum vill vara ostörd så du varför spökstolen är nödvändig.

MoreINSPIRATION
  • Ghost Buster bordet av Philippe Starck
  • "Ångstolar" med stående utslag
  • The Contemporary Bare Bones Ghost Chair

Anther cool idé och en perfekt plats för en genomskinlig spökstol är ett modernt kontor. Fylld med artificiellt ljus och moderna vita väggar och datorer behöver kontorsytor inte "tunga" element eftersom de skulle se tight och kluster. Spökstolarna anses inte som ett hinder eller en sak som tar värdefullt utrymme, och låt mig berätta något, i trånga utrymmen är denna aspekt mycket viktig. Kontorsutrymmen saknar också stil eller personliga känslor, så spökstolen är tänkt att vara modig och lägga till lite dynamik.

Titta på det här traditionella köket och hur väl spökstolen är integrerad. Bland träskåp finns även glas och glänsande metallföremål, saker som kan passa perfekt med den genomskinliga stolen. Den färgpalett som valts för detta kök hjälper också; De grå nyanser är neutrala och ingenting lutar mot ett särskilt dominerande element, vilket är bra om vi tittar utifrån stolens färglösa perspektiv.

I ett modernt badrum med minimalistisk stil är genomskinliga stolar ett nytt element. Ghost stolar i denna inställning fungerar som en dekorativ föremål. Det nonconformist badrummet kräver nonconformist dekorativa idéer, därför användes spökstolar eftersom de inte avbryter huvudtemat genom att sticka ut. Deras sublima närvaro lägger till några ursprungliga detaljer i designen, står upp men visar inte sig.

För att helt fånga din uppmärksamhet och bevisa att spökstolen är lämplig för någon form av miljö, låt oss ta en titt på denna foajé / öppen uppehållsinställning. Den magnifika platsen har en kombination av modern och elegant. {Bilder hittades på 1,2,3,4,5,6 och 7}.