10 skäl till varför du bor i en lägenhet i lägenheten

10 skäl till varför du bor i en lägenhet i lägenheten
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Huset du bor i har ett stort bidrag till att upprätthålla en balans mellan ditt privatliv och arbetsplatsens tryck. Vem behöver inte en oas av lugn och avkoppling för att bli av med vardagen? I det här fallet kan en vindsvåning vara ett bra val. Se bara till att byggnaden är mycket välisolerad. Du behöver andra skäl för att övertyga dig själv är det värt att försöka? Vi ger dig 10.

Mysig atmosfär.

Trots att loftet lägenheter ofta är mindre rymliga, ser de alltid välkomna ut. Ett sådant bohemiskt utrymme kommer att bjuda dig att njuta av några lugna stunder med din familj. Att dricka kaffe varje morgon framför fönstret kan bli ett intimt ögonblick. Du borde försöka detta! Du ser hur viktigt det är att starta dagen på ett trevligt sätt.

Naturlig ljusåtkomst

I allmänhet har vindsvåning lägenheter velux fönster, vilket skulle vara en stor fördel för dig. Det har visat sig att naturligt ljus är avgörande för vårt välbefinnande, och genom att ha tillgång till det skulle vi kunna öka våra prestanda och minska stressen. Velux fönster är också snygga och om du har turen kan de ge en fantastisk utsikt.

Integritet.

Genom att bo på ett vindställe kan du enkelt undvika att bli störd av andra människor. Det är alltid bra att ha lite tid åt dig själv, och det är ännu bättre att spendera lite kvalitetstid med din familj.

Förbättra kreativiteten.

Låt oss säga att du är en frilansare. Gissa vad? Arbeta hemifrån har aldrig varit enklare! Att bo i en vindsvåning ger dig möjlighet att utveckla din kreativitet. Allt du behöver är ett stort fönster som ger dig naturligt ljus och en bekväm stol. Tro oss, det kommer inte vara länge förrän idéer kommer att komma.

Inga gardiner.

Kom ihåg de gardiner du älskade verkligen, men du använde dem aldrig eftersom de inte matchade resten av rummet? Du har inte haft detta problem längre.

Intressanta inredningsmöjligheter.

MoreINSPIRATION
  • Loftlägenhet med generösa takfönster och snygg utsikt
  • Loftlägenhet med takterrass
  • Chic vindsvåning med färgstark inredning och synliga bjälkar

Med tanke på att vindarutrymmen oftast inte är stora, bör du tänka på ett kreativt sätt att organisera dina personliga saker. Spara lite utrymme och använd klara lagringsidéer (som dessa våningssängar). Vi har också två ord för dig: modulära möbler. Glöm inte de vinklade taken, de skapar en charmig effekt.

Inga övervåningen grannar.

Du har aldrig tänkt på det som en fördel? Inga grannar ovan, inga konstiga ljud och ingen risk för översvämning. De enda som kan störa dig är fåglar.

Fönsterläsningskrok.

Snedställda väggar är bara perfekta för en läshörna. Lägg till några bokhyllor, kanske några tidningar, ett bekvämt sittplatser och kuddar. Vi rekommenderar dig att skapa ett läshörn någonstans nära en naturlig ljuskälla (fönster eller takfönster). Nu slappna av och njut av en bra bok!

Sova under takfönstret.

Ge dina barn chansen att sova under stjärnorna och vi lovar er att de kommer att vara tacksamma. En takfönster ovanför din säng kommer att vara en källa till fred och inspiration och kommer definitivt att försäkra dig om en bättre sömn. Takljus lägger också till en snygg romantik, så det är ett bra ställe att tillbringa några vackra stunder med din partner.

Attic lägenheter är oftast billigare.

Bli inte för upphetsad över den här, eftersom det beror på staden och det område där lägenheten ligger. Priset bör också relateras till hur mycket utrymme du vill bo i.

Så vad tycker du? Vill du njuta av att bo i en vindsvåning?

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10 och 11.