10 saker som ingen berättar om att ställa upp ditt hem för vidareförsäljning

10 saker som ingen berättar om att ställa upp ditt hem för vidareförsäljning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Staging ditt hem är ovärderligt för återförsäljningsprocessen. Bild Via: Erika Lam

Även om det kanske inte är realistiskt, drömmar varje homebuyer om att köpa en egendom som liknar den i sidorna tillBättre hem och trädgårdar. Medan du inte nödvändigtvis behöver ett toppmodernt kök eller helt renoverat mästerverk badrum som ser ut som om du anställde en inredningsarkitekt för att hitta den perfekta köparen, ser det ut som en skillnad. Staging ditt hem, eller gör det så estetiskt tilltalande som möjligt, är ett av de första stegen att sätta på marknaden. Eftersom många ögon kommer att vara hemma under visning och genom reklammaterial är det här ett område där du vill sätta din bästa fot framåt. De flesta vet tillräckligt för att städa sitt hem innan potentiella köpare kommer att se fastigheten, men här är några tips som går utöver allmänt känt. Använd dessa tips för att ställa ditt hem bortsett från resten.

Ett sammansatt yttre ger värde för ditt hem. Bild Via: Greymark Construction Company

1. De yttre frågorna mest

Utsidan är det första intrycket som köparna kommer att ha av din egendom och om de inte gillar vad de ser är de inte emot att gå bort utan att ta reda på vad interiören har att erbjuda. Se till att ditt exteriör lämnar ett bestående intryck genom att konsekvent hålla gräsmattan och landskapsarkitekturen A, torka alla sidor och ge skuggor ett nytt lackfärg. Tveka inte att lägga till tillbehör som en dörrmatta eller krans på entrén för att lägga till en extra välkomnande touch. Om du inte har en grön tumme kan det vara en bra idé att nå ut till ett landskapsföretag för några förslag. American Society of Landscape Architects (ASLA) rekommenderar att husägare investerar 5-10 procent av bostadsvärdet i landskapsarkitektur för att uppnå bästa möjliga avkastning.

Håll neutral med design för att vädja till så många potentiella köpare som möjligt. Bild Via: Eskuche Design

2. Depersonalisera din design

Staging ditt hem är annorlunda än något annat inredningsscenario eftersom det här är ett tillfälle där du vill vara försiktig med hur mycket din personliga stil skiner igenom i utrymmet. Många olika grupper av människor kommer att titta på ditt hem - från par som letar efter ett starthem till etablerade familjer som vill minska. Det är oundvikligt att alla kommer att ha olika åsikter om designen. Detta är ett viktigt tips om att köpa ett äldre hus, så ofta kan inredningen bara återspegla din nostalgiska designstil. För att vädja till så många av dessa grupper som möjligt, sikta på en neutral överklagande. Lägg bort dekningsdekorationer och familjefotografier, välj traditionella möbler och välj traditionella färger över trendiga.

Några vägghängslen kan komplettera utseendet på rummet. Bild Via: Hugh Jefferson Randolph Architects

3. Lämna inte väggarna nakna

På samma förgäves kan det vara frestande att ta bort alla designelement från ditt hem när du börjar packa. Sätt några saker borta, men gå inte överbord. Köpare som bilder i ett hem som ser ut boende. Hjälp att behålla den hemliga känslan genom att välja några av dina mest klassiska vägghängen och lämna dem tills hemmet är under kontrakt. För den största visuella effekten, välj vägghängslen som släcker färgerna som redan finns i rummet, häng bilder så att de är visuellt inom 4-6 tum av närliggande möbler och om du använder flera bitar behåller du en konsistens i tema.

Skapa möbelgrupperingar för att hjälpa rummen att trivas. Bild Via: Von Fitz Design

4. Skapa möbelgrupperingar

Ibland när säljare försöker skapa ett litet rum tycks det vara rymligare, har de en tendens att trycka alla sina möbler mot väggarna för att lämna ett stort öppet utrymme i mitten. Denna typ av arrangemang kan lämna mycket öppet utrymme, men lämnar slutligen inredningen som obearbetad - en stor avstängning för köpare. I den här situationen är det bättre att skapa möbelgrupperingar. Först och främst se hur rymden ska användas. Har du en stor flatscreen-TV som kräver mycket sittplatser? Finns det ett hörn i ditt vardagsrum som skulle fungera perfekt som en läshuvud? Grupp möblerna på sätt som skulle vara meningsfullt för den avsedda användningen. Kontrollera sedan att det finns rena och direkta vägar genom rummet. Du vill att potentiella köpare ska kunna tänka sig att bo i ditt hem och ett av de snabbaste sätten att göra det är att skapa ett mysigt sittområde som passar för konversation.

Färg kan göra rummen strömma in i varandra och visas större. Bild Via: Design Sök

5. Använd färg för att maximera rymden

Om du finner dig själv som behöver göra ett rum att visas större, kommer rätt färgfärg att göra jobbet. Måla det utrymme som du behöver för att förstora samma färg som rummet som ligger intill det. De matchande färgerna hjälper potentiella köparens ögonflöde sömlöst från ett rum till nästa och gör båda rummen som ett stort utrymme. Den nyans du väljer väljer också en skillnad. Medan djärva färger lyckas göra ett uttalande tenderar de att få rum att känna sig mindre och mer stängda. När du försöker skapa illusionen av mer utrymme väljer du ljusare färger som kommer att återspegla solljuset. Innan du målar, var noga med att prova några exempelfärger. Sätt ett litet torg på varje vägg. Kolla sedan på dem hela dagen för att se hur de ser ut i olika mängder ljus.

Spela upp naturligt ljus som en säljfunktion.Bild Via: Moger Mehrhof Arkitekter

6. Lägg till extra belysning

Belysning kan göra skillnaden mellan en bra visning och en dålig man. Du vill se till att potentiella köpare faktiskt kan se alla aspekter av ditt hem. Välj mer belysning när det är möjligt. Naturligt ljus är ett stort plus där potentiella köpare är berörda. När du har en planerad visning under dagtidarna, dra tillbaka gardinerna och öppna nyanserna för att låta solljuset fylla rummet. Praktiskt taget Staging Egenskaper rekommenderar även att avstå traditionella gardiner för behandlingar som hänger över fönstren. När det gäller konstgjord belysning måste det räcka för att göra ditt hem mysigt under nattvisningar. Plocka upp några golvlampor för att lysa ljus i alla mörka hörn och rutinmässigt kontrollera lampor och göra byten efter behov.

Köpare ska kunna bestämma användningen av utrymmet med en blick. Bild Via: Verken

7. Definiera klart varje utrymme

Många familjer har ett extra rum som bara används för förvaring eller, om huset är litet, ett rum som serverar flera funktioner. Medan den speciella användningen av utrymme kan passa dina behov perfekt, kommer den ut som förvirrande för möjliga köpare. Varje utrymme i ditt hus borde ha ett enstaka, tydligt syfte. Till exempel, med bara ett skrivbord och ett fåtal bokhyllor, kan ett rörigt lagringsutrymme omvandlas till ett hemmakontor. Eller en enkelsäng och byrå kan dra ihop ett snabbt gästrum. När du väl har bestämt vilken funktion av utrymmet som ska vara, ta tid att avrota. Rengör eventuella tillhörande tillhörigheter och lämna användningen av utrymmet lätt att gissa med en blick.

Steg varje rum - även garderober, källare och krypplatser. Image Via: San Francisco Organiserad Interiör

8. Antag att varje utrymme kommer att ses

Säljare gillar att anta att köpare kommer att hålla sig till de viktigaste rummen i huset under visning. När de behöver komma ut ur huset för att ha en skynda, slänger de utfällda tvättar och andra saker i en garderob, hoppas att de inte kommer att ses av nyfikna ögon. I verkligheten kommer potentiella köpare att se överallt. Eftersom de försöker visualisera sig själva i fastigheten vill de samla så mycket information som möjligt om hemmet. De är inte rädda för att titta i garderober, crawlspaces eller lagringsområden. Skåp är väsentliga för hemköpare och bör vara rena och organiserade innan en visning. Se 30 av de bästa inbyggda garderobsidorna på Freshome här. Se till att dessa utrymmen är så presenterbara som möjligt. En bra tumregel att följa är: Om du inte skulle trivas med att visa detta område till en gäst, är det inte tillräckligt organiserat.

Korgar skapar en likformig look samtidigt som de döljer röra. Bild Via: Palm Design Group

9. Organisera personliga föremål med förvaring

Chansen är att du fortfarande kommer att bo i ditt hem medan du går igenom viseringsprocessen. Du vill inte ha personliga saker som leksaker, mail eller husdjursprodukter för att klamra upp din egendom när potentiella köpare tar en titt. Det enklaste sättet att rensa ditt hem har bråttom, genom att investera i korrekt lagring. Sätt en bröstkorg vid foten av sängen eller linjens hyllor med söta korgar för att skapa en sammanhängande look samtidigt som du döljer dina ägodelar från utsikten. Om du har en hel del saker som behöver lagras rekommenderar Wendy Van Cott Speight, ägare till DECO-The Design Company, att hyra en lagringsplatta för den tid som ditt hem är på marknaden. De lagringsplattor gör också dubbel plikt eftersom, när hemmet är sålt, kan du få det skickat till din nya adress istället för att hyra en flyttbar skåpbil.

En bukett färska blommor är ett enkelt sätt att ställa dig hem förutom publiken. Bild Via: Feldman Architecture, Inc.

10. Färskt tuffar Impress Köpare

Om du verkligen vill gå ut när du stallar är du hemma, ta med några färska detaljer. En ny färgfärg för att hålla saker som ser ut nya eller en vas med färska blommor som stolt visas på köksbordet är allt som krävs. Köparna kommer att hämta den extra insatsen för att få din egendom att trivas och det kan bara vara så liten detalj som får ditt hus att sticka ut bland publiken. Staging ditt hem behöver inte betyda en stor inredning. Precis som ett datum eller en arbetsintervju betyder det bara att du springer upp tillräckligt för att få ett bra första intryck. Tipsen i listan ovan är snabbkorrigeringar som kommer att göra en värld av skillnad i hur potentiella köpare ser din egendom. Följ dem om du vill att ditt hem ska vara den hetaste egendomen på marknaden.