20 Gorgeous Valentine's Day Mantel Decor Idéer

20 Gorgeous Valentine's Day Mantel Decor Idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Manteln är det stycke som alltid blir festligt när det är ett speciellt tillfälle. På Halloween blir det dekorerat med pumpor och andra temanartiklar, på julen får det en krans eller julgransprydnader och Alla hjärtans dag blir dekorerad med hjärtan och romantiska element. Det finns alla slags manteldekorationer som du själv kan göra för detta romantiska tillfälle.

Till exempel kan du göra en härlig krans eller du kan göra en krans för att hänga på manteln. Du kan också klippa ut några hjärtan från färgat papper och sprida dem överallt. Blommor är också populära dekorationer och de skapar en romantisk atmosfär när de placeras i en vacker vas. Naturligtvis kan du vara kreativ och komma med alla andra idéer. Hitta den sak som gör dig lycklig och som definierar kärlek till dig och använder den som en symbol.

MoreINSPIRATION
  • Alla hjärtans dag mantel dekoration idéer
  • 40 julkamin mantel dekoration idéer
  • Gör det friskt! 15 Mantel Decorating Ideas för våren

Använd manteln som ett visningsområde för alla de små romantiska sakerna du vill integrera i inredningen. Färgerna du väljer är viktiga men det är också symbolerna. Stearinljus, till exempel, är alltid romantiska. Du kan använda dem på bordet för lite subtilt och intimt ljus under middagen, men du kan också placera dem på manteln. För några mer inspirerande idéer, ta en titt på följande exempel.