5 vackert dramatiska färgval

5 vackert dramatiska färgval
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Redecorating huset kan vara ett av de roligaste äventyren du kan ha, speciellt när du är djärv nog för att bryta gränserna. Inte alla har modet att använda djupare, mörkare eller till och med ljusare färger i hela huset. Men om du har den extra biten av att göra ditt hus till en modet överbelastning, kanske kanske dessa vackra dramatiska färger passar dig! Kanske kan några av våra val hjälpa till att inspirera till ditt nästa hem makeover. Kolla in dem nu!

1. Lava.

Denna djupa röda har potential att vara en underbar showstopper. Välj ett intet ont anande utrymme som foajén, hall eller ens i matsalen. När dina gäster anländer och möter din vägg eller soffa klädd i denna rika, lava-liknande röd - de kommer att vara helt wowed och awestruck av dess livlighet och drama. Det är ett bestämt engagemang!

2. Midnatt.

Oavsett skuggan, blå kommer alltid att lägga till en känsla av lugn och avkoppling till vad det än berör. Men när du använder en djup, midnattblå - kommer du också att få drama. Och vad som är bra om midnatt är att du enkelt kan använda den i stora utrymmen och i färdigställande. Ett helt vardagsrum täckt av det här blået kommer att se varmt, inbjudande och konfidentiellt utformat.

3. Onyx.

MoreINSPIRATION
  • 5 perfekta färgval för kungliga rum
  • 4 sovrum, vardera med 4 olika val av färg och inredning
  • Färgtrender för 2011

Svart som svart, Onyx är ett av de djärvaste av dramatiska val. Men du kan inte använda det i överskott, även i dina större rum - eftersom det kommer att skära ner det i storlek alltför mycket. Men en vägg eller en jätte möbel kommer att ge ett märke av klassisk sofistikering och vackert drama.

4. Mink.

Choklad med lite snygga höjdpunkter, mink är ett ovanligt sätt att spruce upp ett viktoriansk inspirerat hem. Eller en som är full av eklektiska bitar. Du kan göra mycket underbara feminina detaljer med en minkfärgad färgfärg. Men du kan också ta med några maskulära tilltal och mycket modern stil.

5. Vin.

Djup lila, med en aning av röda bitar, vin är färgen på kungligheter, men det är också en underbar färg att införliva i bokstavligen någon del av ditt hem. Det vill säga, vilken del av ditt hem som helst, du vill ha ett slag av makt och drama med. Köket är ett enkelt sätt att prova på men hur underbar skulle en vackert dekorera, vinfärgade hemmakontor ser ut? Eller ett vinfärgat sovrum för ett mjukt, djärvt uttalande.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.