Modular Room Extensions Elevate This Contemporary Cabin in Norway

Modular Room Extensions Elevate This Contemporary Cabin in Norway
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Rever & Drage Architects slutförde designen avStuga Straumsnes, ett 1453 kvadratmeter hem beläget i Straumsnes, Tingvoll, Norge. Ägarens kort begärde omvandlingen av en förfalskad 1950-talsbyggnad till en modern stuga som skulle öppna sig för sin omgivning.

Poolen och en ny bilaga sades bortsett från den ursprungliga byggnaden. Den nya stugan, som ligger på en sluttning, byggdes för att ha modulära rum som sträcker sig utåt för att fånga vyer över fjorden. "Resultatet är både ett traditionellt skydd med ett taktak och samtidigt dominerades ett modernistiskt komplex av tillagda enheter av platt takmoduler ", förklarade arkitekterna.

Överraskningar kommer att hälsa på dig vid varje steg. "Ingången har en något förförisk natur genom att vara både inbjudande och samtidigt hemlighetsfull", tillade arkitekterna. "Du är ledd mot en ingång vid den krökta vägen och av tak och volymer som omger det. Fortfarande är entrén fortfarande gömd. "

Omfattande användning av trä gör interiören öppen och inbjudande. Vardagsrummet med öppen spis är omgivet av fönster från golv till tak, vilket ger ett överflöd av naturligt ljus. [Fotografi med tillstånd av Rever & Drage Architects]

Vad tycker du om de modulära rummen i denna moderna stuga?