Den bästa madrassen: Vila lätt med Freshes toppval

Den bästa madrassen: Vila lätt med Freshes toppval
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

När det gäller sömn är komfort inte en lyx, det är en nödvändighet. För många kan hitta rätt madrass vara skillnaden mellan att vakna välviljade och "hålla sig ur min väg, det finns inte tillräckligt med kaffe i världen."

Att sikta genom labyrinten för att hitta rätt madrass kan dock leda till att även de mest krävande shopparna förlorar dyrbar sömn och undersöker konkurrenskraftiga varumärken i de små timmarna på morgonen. Lyckligtvis kan du vila lätt; Vi har definitivt valt de madrasser som drömmar är gjorda av.

Efter att ha sammanställt statistik och recensioner från dussintals pålitliga källor, skurar sömndata och studerar samband mellan kvalitetssömn och din madrass, fann vi att Saatva Luxury Firm madrass ($ 899) är det bästa köpet.

Hur vi väljer den bästa madrassen

Freshoms toppval för bästa madrass är Saatva Luxury Firm.

För denna översyn spenderade vi ca 60 timmar delving i allt som finns att veta om madrasser. Från rapporter om otillräcklig sömn av Centers for Disease Control och förebyggande mot hundratals kundbetyg och recensioner var vi ytterst grundliga i vår forskning. Ironiskt nog förlorade vi en hel del sömn över den här.

Att jämföra madrasser kan kännas som att jämföra äpplen med apelsiner, eftersom alla har en finjusterad inställning för vad skickar dem till snoozeville. Vissa vill sova som Aslan på stenbordet i Narnia; andra föredrar att känna att de sjunker i ett kvicksandkärl.

Det finns ingen rätt eller fel när det gäller personlig komfort, men för denna granskning delade vi skillnaden och letade efter den bästa madrassen på en medium fasthet. För att jämföra priser såg vi bara på queen size-madrasser, desto billigare var de rikliga alternativen.

I vår forskning lärde vi oss några intressanta prat om madrasser och sova sig själv. Viktigast, dyr är inte alltid lika bekväm. Flera företag specialiserar sig i anpassade madrasser för en specifik komforttyp, men det är helt enkelt inte värt det dagliga shopper shelling ut pengar för. Ofta är det bättre att du går med en överkomlig madrass med en mild garanti och returpolicy.

Saatva Luxury Firm madrass träffar alla rätt knappar för en bra madrass. Förutom att vara en lyxmadras med en utmärkt frakt- och returpolitik, är den också relativt överkomlig, vilket förhindrar eventuell ekonomisk baserad slutkväll och kastning.

Vår fullständiga översyn av Saatva Luxury Firm madrass är nedan. Låt oss först ta en titt på var löpare skinnade upp.

Andra madrasser att överväga

eLuxury Supply Gel Skummadrass

Den billigaste madrassen: eLuxury Supply Gel Skummadrass

eLuxury Supply är ett veteranägt företag med säte i Evansville, Ind., med en fantastisk historia och en skön komfortabel madrass. Företagets gelskummadrass, en prisvärd 545 dollar för en queen size, är utan tvekan den bästa affären på marknaden. För alla som söker en prisvärd, men överraskande bekväm skummadras, kan du inte gå fel med den här.

Tempur-Pedic TEMPUR-Contour Allura

Den bästa lyxmadrassen: Tempur-Pedic TEMPUR-Contour Allura

Låt oss vara tydliga: Den här madrassen är inte för alla. Om du är på en budget som de flesta, kommer sköldpaddling ut $ 4,299 för din madrass att orsaka mer sömnlöshet än vila. Men om du bekvämt har råd med det, är Tempur-Pedic TEMPUR-Contour Allura madrass svår att slå. Genom att kombinera Tempur-Pedics signaturkomfort med anpassad teknik för att passa nästan vilken komfort som helst, är Allura en lyx i alla ord.

Novosbed Classic

Den bästa madrassen Garanti: Novosbed Classic

Novosbed Classic är en skummadras som är jämförbar med känslan av Tempur-Pedic Tempur-Cloud Prima-madrassen, men på $ 999 är nästan hälften av priset. Där denna madrass och företag verkligen lyser är i garanti och returpolicy. Med en 120-dagars garanti utan roligt företag och en svimlande 25-årig garanti kommer du bara att sova som en bebis.

Casper Madrass

Den bästa madrassen från en online-återförsäljare: Casper Madrass

Nej, vi pratar inte det vänliga spöke här. Casper är en online-återförsäljare som på sätt har hjälpt till att banade vägen till enkel madrass shopping. Företaget är känt för sin lätta köp, gratis UPS-frakt i USA och Kanada, och en 100-dagars garanti utan frågor. Enkelt sagt, $ 850 Casper madrassen är det bästa du kan beställa från obehag i din gamla säng.

Sova nummer C4

Den bästa madrassen för par: Sova nummer c4

Om din signifikanta andra har svårt att sova, betyder det sannolikt att du kommer att ha svårt att gå och sova. $ 1,800 sova nummer c4 kan vara bara madrassen du behöver kväva dessa kastar och vänder. Det gör det möjligt för varje användare att ställa in en komfortnivå ("sova nummer") enligt hans eller hennes önskade nivå av fasthet. Om du hålls vaken av din partners snarkning rekommenderar vi dock några bra öronproppar.

Full genomgång av den bästa madrassen: Saatva Luxury Firm

Saatva Luxury Firm

Efter att ha kommit hem från en lång dag och känner en evig separation från kvällens skönhetssöm, är det verkligen inget bättre än att sjunka in i den perfekta madrassen. Vad gör en perfekt madrass, men? Enkelt uttryckt, det är det som låter dig vila bäst. Skriv in Saatva Luxury Firm madrass.

Utformningen av den amerikanskgjorda Saatva Luxury Firm-madrassen är en del av det som gör att det sticker ut från mängden. För det första är det en innerspring madrass, men den är långt ifrån din gamla sovsals innerspring. Denna har i stället två nivåer av innerspringspolar (totalt 1.300 fjädrar).

Den översta nivån, som består av 884 individuellt förslutna fjädrar, hjälper madrassen att överensstämma med din form och begränsar rörelseöverföringen. Bottennivån har 416 stålfjädrar för stöd. Den fullständiga förteckningen över specifikationer för madrassen finns på Saatvas hemsida.

Denna vårformation spelar en avgörande roll för att tillåta luft att strömma genom madrassen, som verkar som "avskräckande mot bakterier och dammmiddor", enligt Saatva. I grunden tillåter innerspring designen madrassen, och du, att andas lätt.

Den unika vårformationen som fylls av ett ländryggsskiktskumminskikt, bomullsöverdrag och en örhängen gör denna madrass till en himmelsk komfort som varken är för stel eller för mjuk.

Utöver frivolous bekvämligheter anses Saatva Luxury Firm madrass vara en fristad för dem som sover eludes. Healthbridge, en sömnklinik i nordöstra USA, valde Saatva som den officiella madrassen för sina patienter. Grundaren av Healthbridge, Dr. David Edelson, hade detta att säga på Saatvas hemsida:

"Saatva madrasser har visat sig dramatiskt förbättra kvaliteten på vår patients sömn. Dessutom har jag personligen valt Saatva att ersätta min $ 2.800 Tempur-Pedic. Det är en sådan bekväm, hälsosam och lyxig madrass. "

Förutom sin unika och bekväma design, som gör Saatva till vårt bästa val är företagets "gröna initiativ", dess uppmärksamhet på att använda miljövänliga och organiska material. Utöver att helt enkelt minska skadligt avfall som kan hamna på en deponi en dag, är de organiska materialen utmärkt för alla med allergier eller känslighet för konstgjorda material. Det vädjar också till en växande grupp människor som är intresserade av att minska mängden kemikalier i sitt hem.

Medan madrassen inte är 100 procent naturlig är bomullskåpan organisk, minneskumskiktet är biologiskt baserat och fjädrarna är allt återvunnet stål. Dessa kvaliteter gör denna madrass bland de mest jordbruksvänliga bekvämligheterna på marknaden.

En av de största fördelarna som Saatva har över varumärken som Tempur-Pedic är helt enkelt dess överkomliga priser. Ja, du kan noga hitta en mer perfekt utformad madrass, men det kommer troligtvis att kosta dig minst dubbelt. Att betala $ 899 för Saatva Luxury Firm gör det möjligt för dig att lägga mer pengar under din madrass än i det.

Eftersom Saatva är ett onlinebolag är det viktigt att erbjuda kunderna en rättvis avkastningspolitik och garanti. Saatva innehåller en 75-dagars riskfri hemförsök, som enligt vår uppfattning hoppar bättre än att bara plocka ner i en madrassaffär i några minuter.

För att gå med rättegången, har Saatva en "Supervänlig returpolitik", och vi måste hålla med vår toppvalets formulering: det är helt nära grann. Under rättegången kan du returnera madrassen för eventuella (eller ingen) orsaker och endast debiteras den ursprungliga leveransavgiften. För att få det bästa av allt, kommer varje Saatva madrass med en förvånande 15 års garanti.

Sammantaget visar Saatva Luxury Firm-madrassen vid varje tur att den förtjänar vår bästa plats, och vi kan vila lätt i det.

Vem är bäst för, och vem ska gå över det?

Saatva Luxury Firm är bäst för dem som vill ha en lyxig säng utan att bryta banken. Internetkundiga kunder kommer att hitta online-försäljningsprocessen att vara mycket mindre tråkig, särskilt på leveransdagen, än den gamla resan till madrassaffären.

Personer som ska hoppa över den här madrassen inkluderar de som ligger på en extremitet av fasthetsspektret. De som vill ha anpassningsbar komfort som Sleep Number erbjuder; eller de som vill testa sin madrass innan de köper den. För det mesta passar den här madrassen av nästan alla typer av sovande, och om det inte passar dig, håll dig fördröjd för de andra madrasserna som Saatva erbjuder.

Vad gjorde Saatva stå ut?

  • Unik design med dubbel nivå innerspring
  • Top-of-the-line minne-skum lager
  • Eco-medveten design
  • Ekologisk bomullsöverdrag och bekvämt örngott
  • Designad för att förbättra din hälsa
  • Betydligt billigare än konkurrenskraftiga madrasser

Välja rätt madrass för dig

Gillar du markens känsla under dig när du stirrar på molnen, eller vill du hellre sova på molnen själva? Vi har sagt det förut, men det finns inget rätt eller fel svar när det gäller att välja komfortnivå på din madrass.

Förutom Saatva flaggskepp Luxury Firm madrass, säljer företaget både en Firm och en Plush Soft modell av sin madrass. Alla modeller som säljs av Saatva är prissatta på samma sätt, så det kommer ner till personlig preferens.

Firm-modellen är mer styv än Luxury Firm, och erbjuder en mycket starkare kärna. Kudden på toppen, formar dock fortfarande bekvämt till din form, vilket förhindrar fast madrassen från att ha en solid känsla av bordet.

Plush Soft-modellen är väl, mjukare. För att vara specifik är själva skummet mjukare än flaggskeppsmodellen och är utformat för att "hålla dig från den tid du går in i madrassen." Vi blir sömniga, bara tänker på det.

Luxury Firm madrassen är det bästa av både supermjuka och stödjande världar, vilket är anledningen till att det är vår toppval för den genomsnittliga sovaren. Men om du kommer på extremt komfortspektrum är Saatvas andra två madrasser definitivt värda att titta på.

Vad som ska undvikas när man handlar för en madrass

Kanske är du fortfarande inte övertygad, och du vill satsa på att hitta din perfekta madrass. Vi vet att shopping för en kan vara frustrerande. Så bortom att hitta den madrass som fungerar bäst för dig, var medveten om fallgroparna som lätt kan ensnare även den mest skickliga shopparen. Dessa inkluderar:

Madrass kampanjer.Vi har alla varit där: Försäljningshöjden är övertygande, prislappen är låg och det ser ut som en stor madrass. Tyvärr, om det verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen det. Rabatterade madrasser tenderar att vara av mindre kvalitet, vilket inte alltid är tydligt på det första testet. Värst av allt, dessa försäljningar tenderar att skimp på garantin, vilket innebär att du kan skölja ut pengar för en billig madrass och sluta med ingenting att visa för det.

Högdensitetsminne skum. Tyvärr är alla madrasser av minnesskum inte skapade lika. Den utbildade madrasskunden kan köpa en madrass helt enkelt för att det står "minneskum" på det. Skum med hög densitet (vanligen över fem pund) kan dock vara eländigt att sova på. Skummet kan fälla upp värme och göra en restriktiv sömnupplevelse.

Dyra madrasser. Detta har redan sagts men dyrt betyder inte alltid bättre när det gäller madrasser. Även om madrassen själv kan vara bekväm, är det mycket svårt att uppväga ett allvarligt fall av köparens ånger.

Medan det finns många fler fällor för att hålla ett öga på när madrass shopping, kan allt detta undvikas genom att jämföra priser och modeller noga innan du köper.

Slutgiltiga tankar

Den perfekta madrassen är nästan omöjlig att hitta. Det måste passa dina komfortbehov, vara lättillgängligt för inköp och, framför allt, bevara pengarna i din plånbok.

Medan det inte finns något sådant som en perfekt madrass för alla, tror vi att Saatva Luxury Firm madrass erbjuder det bästa av tävlingen. Med en bekväm design som erbjuder både mjuk komfort och stabil stabilitet, en stabil garanti och returpolitik, och en extremt överkomlig prislapp var valet tydligt.

Din preferens av madrass är dock unik för dig och du ensam. Framför allt rekommenderar vi dig att hitta den som passar din komfortnivå och hjälper dig att vila lätt och vara hälsosam.

källor

- "10 bästa madrasser i 2015 och 10 sämsta sängar att undvika," Bästa madrassmärke, augusti 2015- "Matrassrecensioner och betyg," Sova som döda, augusti 2015- "Den bästa madrassen för en god natts sömn," Web MD- "Madrasser", konsumentrapporter- "Ett enkelt val? Dröm på, "New York Times, oktober 2014- "Madrasspresentationer" 2015 Mattresspicks: Skum- och latexutgåva, "Consumer Madrass Reports, April 2015- "Konsumentmatrasrapporter" 2015 Mattresspicks: Innerspring Edition, "Consumer Mattress Reports, April 2015- "Vad ingen berättar om att köpa en madrass", Huffington Post, januari 2015- "Toppmadrasser," Bästa recensioner, november 2015- "Sömnstatistik och forskning," Bättre sömn- "Sömnstatistik", Sleep Med- "Otillräcklig sömn är ett folkhälsoproblem", CDC- "Toll of Sleep Loss i Amerika," Web MD- "Den bästa tiden att köpa: 43 Billiga hitta under hela året," Reader's Digest- "Din månad till månad guide till stor försäljning", US News, januari 2013- "Saatva Madrass Recensioner," Saatva- "The Strange Return Policy at Mattress Companies", New York Times, oktober 2010- "Detta madrassföretagets vinster är inget att snooze på," Fortune, oktober 2014-Saatva Comfort Level-The Casper Madrass-Casper

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: