Chesterfield-stil vadderade väggpaneler från Dreamwall

Chesterfield-stil vadderade väggpaneler från Dreamwall
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag vet inte om dig, men när vi först såg dessa väggpaneler blev vi helt lurade av dem. De ser så mjuka och bekväma ut som om de är gjorda av vadderat tyg, men de är faktiskt sammansatta av en polyurathan baksida med ett framsida av harts blandat med natursten och marmorpulver, vilket gör dem väldigt svåra.

Tidigare i år lanserade Hannah Coleman, grundare av Dreamwall, en brittiskbaserad leverantör som specialiserat sig på högkvalitativa imitationstäckningar för hushålls- och kommersiella marknader, det nya paneldesignet Capitone, som starkt liknar den vadderade effekten av en djupt knuffad Chesterfield soffa .

Panelerna, som ingår i Fashion Walls kollektionen, är 100 mm tjocka och finns i svart eller vitt. Monteringen är lätt eftersom panelerna kan fästas på väggytan med starkt bindemedel, eller så kan de borras i väggen vid behov.

De är extremt lätta, vattenavstötande, flamskyddsmedel och ej permeabla vilket gör dem idealiska för användning inomhus och utomhus. De har också enastående värme-, akustiska och luftfuktighetsegenskaper.

Så var du också in? Ansåg du att dessa väggpaneler var mjuka och vadderade? Och med tanke på deras många fördelaktiga egenskaper, var skulle du använda dem?