Deponeringshus förvandlades till en ljus lägenhet av Guilherme Torres

Deponeringshus förvandlades till en ljus lägenhet av Guilherme Torres
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Huset är beläget i Sao Pauloand det ägs i present av arkitekt Guilherme Torres. Arkitekten förvandlade lägenheten som tillbringade årtionden upptagen i sin egen bostad och studio. Lägenheten har två våningar och mäter 1300 kvadratmeter, 130 kvm.

Byggnaden ändrades något. Låt nästan intakt byggnadsdesignen är väldigt modern och ändå väldigt enkel och bildar ett utrymme som kombinerar utsidan med inuti. Det är önskan av bostadsutrymme. De speciella fönstren, som kan dras in efter säsongen, ta in frisk luft under varm årstid. Det ger ett friskt utseende och en bra känsla för huset. Arkitekten använder, på de 130 kvm, rena linjer.

MoreINSPIRATION
  • En idealisk brasiliansk penthouse inredning av Studio Guilherme Torres
  • Modern lägenhet med naturligt ljus och rosa accenter
  • Hus i Galicien av A-cero Arkitekter

Möblerna används i exakt mängd så att utrymmet är mycket avkopplande och rymligt. De ljusa färgerna som används är perfekta för utrymmet, med kombinationer av vitt och grått som lyser mer på platsen. Glasstaket i köket är ett bra sätt för det naturliga ljuset att komma in.

Öppet dörrkök är en av de bästa sakerna, eftersom ett utrymme som där du lagar mat, behöver konstant ventilation. Sovrumsfönstret kan också öppnas helt så att luften kommer att luftas inuti lägenheten. Den ständiga kontakten med utomhusluften kommer att skapa en bra, mer naturlig plats där du kommer att känna dig avslappnad och kan ta en djup ren andning. Mini Garden, med få träd, ger en mer fräsch touch till platsen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: