Moderna mexikanskt hemma sammanslagning inomhus och utomhus

Moderna mexikanskt hemma sammanslagning inomhus och utomhus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mexico-baserad arkitektonisk studio Reyes Rios + Larrain Arquitectos föreställde sig ett modernt ett historiahus som kallas Casa Itzimná. Dess exotiska namn antyder den överraskande arkitektoniska stilen. Detta 500 kvadratmeter en historia hus ligger i Merida, på Yucatan halvön i Mexiko. Den lätta strukturen garanterar att omgivningen är minimal störd.Casa Itzimná har också lösningar som hjälper till att placera hemmet i den energieffektiva klassen.

Det moderna mexikanska hemmet är en modulär design som vackert integreras i dess historiska stadsdel. Byggd inte långt från Medinas historiska centrum, avslöjar Casa Itzimná sitt hörn till det design-hungriga ögat. Utanför golv till tak fönster, erbjuder den omsorgsfullt välskötta gräsmattan ett öppet utrymme. Detta fortsätter att forma en öppen planlösning inuti. Bäst att säga detta hem är både inomhus och utomhus.

Med så många ställen att tillbringa kvalitetstid med vänner och familj och göra olika aktiviteter, kvalificerar detta moderna mexikanska hem som både ett drömhem och ett drömboende i min bok. Titta bara på hur en tegelväg verkar splittra djungelliknande utomhus i två så att du kan passera. Rena, moderna linjer i inredningen, som matchas mot den vilda utomhusfiken, verkar som en kokong av komfort. Den täckta terrassen ger en buffert mellan inomhus och utomhus. Stål, cellbetong, trä, bambu och naturblandning i ett oförglömligt arkitektoniskt språk.

Äldre träd blev en del av den exotiska miljön och skapar en fascinerande atmosfär i skymningen. Det nybyggda hemmet ersätter en äldre 1960-talets bostad som är ungefär lika stor. Fotografier av Pim Schalkwijk, Ignacio Rivero och Tim Street Porter visar det moderna mexikanska hemmet från olika vinklar. Denna inomhus / utomhus livsstil är perfekt för varmt mexikanskt väder.