Upptäck Tiffany Blue Paint på 20 vackra sätt

Upptäck Tiffany Blue Paint på 20 vackra sätt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla vet vad en klassisk nyans av Tiffany blå ser ut. Det framkallar en känsla av girlish charm och lyx. Men det är också ganska mångsidigt när det används för inredning. I köket eller i sovrummen skiner vi ett ljus på alla sätt du kan använda en silkeslen Tiffany blå vägg på 20 vackra sätt. Upptäck vad den här skuggan kan göra till inuti ditt hem nedan!

1. Girlish, Cameo

Detta sovrum är fullt av feminin kvalitet och ungdomlig överklagande. Tiffany Blue accenterar de krämiga neutralorna på ett speciellt sätt och vi är kär i de heta rosa prydnaderna och cameo-kuddarna.

2. Casual, avslappnad

Kan du inte se ditt gästrum doppat i denna berömda nyans? Vi älskar hur avslappnad, men detaljerad hela rummet är. Varje gäst skulle känna sig välkommen, men bortskämd lite också.

3. Exakt, Definierad

En entré som kommer att wow alla som kommer in, är detta utrymme markerat med exakt elegans och moderna linjer. Vi älskar kontrast på väggarna och det speglade möbelstycket markerar vägen. {Found on lovedesignbdos}.

4. Modern, Retro

Det finns en retro känsla i detta eleganta moderna kök som vi är kär i. Smidiga linjer, rena färdiga och inte bara en vacker, Tiffany blå accentvägg utan skåp! {Found on colinandjustin}.

5. Mjukt, feminint

Det finns mycket att inspireras av inom detta mjuka och feminina hemmakontor. Vit lyser pastellfärgen med en silkeslen, slät känsla och feminina accenter spelar upp charmen hela tiden. {Found on Katelyn James}.

6. Lyxig, Bright

Förvandla ditt rymliga badrum till ett utrymme som är lite på den lyxiga sidan. En nyans av Tiffany kan lysa, fräscha och återuppliva ett drabområde på några minuter.

7. Traditionell, välkommen

Detta vardagsrum har en traditionell och hemtrevlig touch, men den definieras av den vackra skuggan av Tiffany-blå som gör varje tjejs ögonglittring. Vi älskar det blandat med krämiga krämer och gyllene toner. {Found on ballarddesigns}.

8. Klassisk, eklektisk

Det finns en härlig blandning av klassiska utseende och eklektiska föremål på detta hemkontor och det är markerat fint av de rika Tiffanyblå väggarna.

9. Ungdomlig, kul

Detta badrum har en elegant stil med en ungdomlig och rolig närvaro. Det är perfekt för en tonåring och stor inspiration när du dekorerar ett studentrum också! {Finns på sabrinaalfininteriors}.

10. Nyckfull, Fairy-Tale

MoreINSPIRATION
  • Feelin 'the Blues: Chic Spaces där Blue Shines
  • 5 rum att skapa med marinblå väggar
  • Vackert hus med röd, vit och blå utsikt

Tiffany Blue kan också komplettera ett lekfullt område. I ett litet sovrum eller i bonusrummet som fungerar som barnens lekområde är Tiffany Blue en vacker könsneutral färg som kan sväva på något sätt.

11. Accented, Detailed

Detta rum är vackert i sin monokromatiska stil men den exakta popen av Tiffany accenterar det snyggt och sätter upp en detalj som är otroligt snygg och rolig. {Found on kenhayden}.

12. Odlade, Explorer

Fylld med en mycket världslig väsen, är vi kär i denna eklektiska och upptäckta sovrumsarrangemang. Och vi älskar hur ljus och levande det verkar med denna väggfärg. {Found on favreauinteriordesign}.

13. Organisk, vacker

Denna tjejs sovrum har så mycket inspiration från natur och organisk skönhet som vi har blivit helt förälskad i sin mjuka och inbjudande charm.

14. Vintage, slät

Här är ett bra exempel på en liten krog som är stylad till en "T" men också jämnad av en sultrig, slät Tiffany blå vägg. Det belyser rött och komplimangerar trämöbler.

15. Inbjudan, Mod.

Detta sovrum är detaljerat men också helt enkelt sött. Det inbjuder till gäster eller som ditt eget, personliga utrymme och vi älskar sin mod undertone. {Found on alyssale photographography}.

16. Kreativa, inspirerande

Det är också en bra färg att spela upp en kreativ anda och inspirera. Den här färgen kan elektrifiera ett hemmakontor som är fullt av den virvlande typen av etos. {Found on kootutmurut}.

17. Vibrant, Pretty

Denna entryway är ett annat bra exempel på hur vacker och hightlighting den här tonen kan vara i ditt hem. Det har en fin effekt på någon del av hemmet, oavsett inredningen.

18. Posh, Snygg

Det finns något väldigt fashion-forward och ultra chic om det här vardagsrummet. Det är perfekt för att koppla av och njuta men imponerande nog att underhålla i också.

19. Ren, Uppfriskande

Om du behöver tvätta, kan du lika mycket göra platsen till en uppfriskande plats att spendera tid på. Tiffany Blue skapar en ren och återupplivad känsla till även de minsta rummen.

20. Boyish, Chic

Den här lilla pojkens rum packar en mäktig stans. Och vi ser hur ett Tiffany-blått rum inte var avsett för bara husets damer, men även de suave, chic boysna!