DIY Spegelbricka

DIY Spegelbricka
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sätt ihop ett enkelt och färgstarkt speglat fack med den enklaste självstudiehandledningen någonsin. I några få enkla steg får du en mångsidig bit som kan användas för att visa smycken i sovrummet, förankra ett blommigt mittstycke på matbordet, eller corral din minibar eller glasögon i köket. Nu är det dags att plocka ut den perfekta färgen och få tillverka!

Supplies:

  • Träbricka
  • Sprayfärg
  • superlim
  • Spegel (klippt till storleken på din bricka)

Instruktioner:

Börja med att måla din bricka. Du kan antingen använda pensel på färg eller sprayfärg. Du kommer sannolikt att behöva ett par lager, oavsett vad du valde så sprayfärg är ett bra val eftersom det går jämnt och smidigt. Var noga med att låta färgen torka ordentligt mellan kapptillämpningar och innan du går vidare till nästa steg. Här valde vi en härlig mjukt rosa så att vårt bricka inte skulle känna för tungt för byråan, där vi slutade använda den.

När din bricka är torr, fäst din spegel med en tjock kappa superlim mellan baksidan av brickan och spegelns baksida (du kan applicera lim på båda sidor). När du släpper in spegeln, använd fingrarna för att försiktigt trycka på spegeln och hålla trycket för att säkerställa en god tätning mellan brickan och spegeln när du torkar. Håll i minst 30 sekunder eller tills spegeln slutar växla i facket.

MoreINSPIRATION
  • DIY Oljduk täckt bricka
  • DIY sexkantigt fack
  • Praktisk DIY Vävt Cork Ikea Skala Fack

Obs! Håll din lokala hårdvaruaffär skuren din spegel till storlek innan du börjar (det här är var vi köpte spegeln). Mäta inuti dimensionerna av facket och få dem att skära en rektangel till dessa dimensioner. Vi tog också brickan med oss ​​för att se till att spegeln passar bra in i facket innan du lämnar butiken.

Rengör fläckar av spegeln med windex och en pappershandduk för att slutföra och förbereda den för visning. Lätt som det!

Här använde vi vårt bricka för att visa smycken och växter ovanpå byråan. Det reflekterar snyggt det vita taket för att lägga lite mer ljus i vårt vanligtvis mörka sovrum!