Funky House med lekfull inredning i Barcelona

Funky House med lekfull inredning i Barcelona
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Barcelona är känt för sin livskraft, storhet och quirkiness när det gäller arkitektur. Detta nästa hem är vackert, djärvt och presenterades på Mi Casa Revista. Det är funky och lekfullt, två av de saker som definierar den katalanska regionen.

Detta hus har enkla och kaotiska interiörer, nästan en barnliknande inredning. Designern använde en mjuk, neutral färgpalett som skapar känslan av ett ljust och luftigt utrymme. Dessutom, som du kan se detta hus har stora fönster som bada platsen i naturligt ljus. Detta hem har en eklektisk känsla på grund av blandningen av moderna och klassiska element, till exempel moderna möbler kombinerade med traditionella fönsterluckor och lister.

MoreINSPIRATION
  • Ett lekfullt rent hus
  • Mångfärgade matsalar - en lekfull touch för inredningen
  • Lekfullt och dynamiskt arkitekturhus av Andrew Maynard Architects

Som du kan se skapade designarna några unika egenskaper, som bokhylla som är integrerad i trappan. Dessutom kan du hitta funky mattdesigner i hela huset, delar som påminner om Gaudis arbete. Ett annat intressant element är den virvlande bokhylla som ger vardagsrummet en lekfull atmosfär. Dessutom lyckades de separera badrummet från vardagsrummet med hjälp av en pärlstav. Bokhyllan / trappan leder till ett övre våningsområde och vi kan också se plånböcker hängande från vad som verkar vara droppande delar av träpanel installerad i väggen.

Sammantaget är detta funky eklektiska hus ett utmärkt ställe att bo i. Det är intressant, kantigt och har en perfekt balans mellan enkelhet och ljusa färger.