Geo cocktailbord av Vito Selma

Geo cocktailbord av Vito Selma
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du letar efter en verkligt unik möbel till ditt vardagsrum, hittade vi det för dig. Geo Cocktailbordet är definitivt ett iögonfallande stycke som omedelbart blir kärnpunkten för uppmärksamhet om något rum, slår även den bekväma soffan. Designad av Vito Selma, har denna unika möbel extraordinära linjer och en väldigt komplex design.

Det intressanta med detta ovanliga cocktailbord är att du tittar på det från olika vinklar, det ändrar dess form och utseende. Det kan antingen se ut som en DNA-tabellbas eller som en struktur som är klar att flyga. Basen på bordet har en mycket komplex och dynamisk design. Det finns många olika linjer och uppmärksamheten på detaljerna är otroligt. Designern säger att den är inspirerad från STRING ART och att det geometriska mönstret och 3D-aspekten ger det mer djup. Bordet ger dig verkligen en illusion av rörelse.

MoreINSPIRATION
  • Modernt Modernt Fleetwood Cocktailbord
  • Det arkitektoniska Nixon cocktailbordet
  • Det eleganta Allure-cocktailbordet

Detta vackra bord är tillverkat av antingen tall eller mahogniträ. Dessutom är flera delar som används i sin design gjorda av återvunna eller oönskade trädelar av ben och armar av stolar. Förutom att vara så snygg och konstnärlig möbel, är den också grön. Det är en mycket sällsynt kombination som gör den ännu mer speciell. Det skulle göra ett bra tillägg till alla hem. Det lägger till elegant och stil var som helst det går.