10 färska sätt att få grön in i din inredning

10 färska sätt att få grön in i din inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag tyckte det var bara passande att prata om inredningen grön, därav Freshome och den underbara logotypen! Grön gör att människor känner sig mest bekväma eftersom det är så expansivt i naturen. Grön är en av de få färgerna i spektrat som kan vara en neutral och en accentfärg. Muted greener kan blandas med grått för att ge en härlig bakgrund och då kan den mättas in i en mörk skogsgrön för att lägga till drama till en accentvägg. Gränsvärdena är oändliga, och här är 10 färska sätt att få det till din inredning.

1.)  Grön i badrummet är uppfriskande: Naturinspirerade färger i badrummet ansluter din kropp och själ till att bli vitaliserad och uppdaterad. Försök lägga till grön i lugnande nyanser av salvia och mossa i väggfärg, badlakan och mattor.

2.)  Sov gott: På samma sätt som badrummet handlar ditt sovrum om lugn och föryngring. Skapa en Zen-liknande oas med sängkläder, fönsterbehandlingar i olika nyanser av gröna och bruna. Espressobrunt och vårgrönt efterliknar en skog och är bland naturen.

3.)  Grön i köket är närande: från målade köksskåp till lugnande gröna i ett kök backsplash, närande grön är en favorit i köket. Precis som djur och människor härleder maten från grönska, köksutrustning och köksartiklar blir allt populära i gröna nyanser.

4.) Lugna dina sinnen: Om du letar efter inredning som är dämpad och avkopplande, par blekgrönsaker och buttery gulor för ett avkopplande meditationsrum. Människokroppen har färger som slappar och lugnar. Lägg till matchande dekor på väggarna i samlingar för att visuellt lägga till intresse och att genomföra färgschemat.

5.) Föryngra och energi: Om du vill bli energiserad i ditt utrymme, lägg till ljusgrön med ljusgula undertoner. Används i tygkuddar och väggkonst, kan gröna inspirera och hjälpa dig att vara kreativ. Använd det i lekrum, konststudior och träna rum i ditt hem.

6.) Barnrum älskar grön: Apple, lime och chartreuse greens är alla ljusa och glada versioner för att ge en snygg disposition till lekplatser och barnrum. Används ensam eller parat med blues, browns, gulor eller purpur - grönt är lekfullt och roligt.

7.) Maskulin gröna är populära i inredning: Grön är mycket mångsidig och är inte könsspecifik. Även jägare grön, kellygrön och armégrön tenderar att användas i hembibliotek, tätorter och biljardrum för att framkalla maskulin överklagande.

8.) Liven upp ditt urbana hem: För er som är några sekunder bort från att gå ut på en grön gräsmatta, anser dig själv lycklig. För dem som bor i stadshem, ta med naturen till ditt hem med levande grönska, vattenfunktioner och naturliga fibrer och inredning. När du tar med dig grön i dina möbler och omgivningar, kommer bruset och rörelsen i det urbana livet att smälta bort i ditt naturinspirerade hem.

9.) Miljövänlig inredning blir "grön": Från färgen grön till jordvänlig "grön" - kan ditt hem dra nytta av snabbt förnybara resurser i din inredning. Välj från korkgolv, seagrassmöbler och jute-mattor. Ditt hem och din familj drar nytta av gröna inredningar och det gör också moder natur!

10.) Grön betyder balans i feng shui: Färgen grön är en balanserad färg som betyder harmoni. Överväg att använda grön som en yttre hemfärg tillsammans med färska gröna växter i din främre entré och bakre veranda. Hela ditt hem kan känna dig centrerad och harmonisk med användningen av grönt.

Om du kunde välja en färg för att representera lugn, avkoppling, energi och balans är det färgen grön. Färger som finns naturligt i naturen kommer att göra ditt hem välkomna varje gång du kommer hem. Använd dessa 10 tips för att lägga till gröna på din inredning och se hur naturen och ditt hem är verkligen harmoniska. Freshome läsare delar med oss ​​hur du använder grön i din inredning. Annat än att läsa vår fantastiska online-tidning varje dag!