Grekisk lägenhet visar att det är höjd att vara fyrkantigt

Grekisk lägenhet visar att det är höjd att vara fyrkantigt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna grekiska lägenhet av Normless Architecture Studio och Workspace lånar trender från skandinavisk design i sin lågmälda modernism. Till exempel dyker svart geometriska mönster upp i en samling hiphopmöbler och konstverk genom hela 500 kvadratmeter lägenheten.

På ena sidan avgränsar en sektions soffa och dämpat konstverk ett vardagsrum i den öppna lägenheten. Detta bekväma utrymme har moderna detaljer, som matchande geometriska soffbord och en slät stenmur med utklipp för hyllor, en TV och en öppen spis.

Den lätta trämatsalen har en enkel design, och uppmärksammar istället för sina ljuskronor med ljuskronor. De ljusrosa och vita cylindrarna ger utrymmet en eterisk känsla. Det svarta fyrkantiga fönstret bakom bordet griper också uppmärksamheten. Den öppnar upp till lägenhetens minimalistiska kök och frukostkrog.

Designteamet echoed denna stil i skjutdörren som skiljer sovrummet från sitt moderna badrum. Dessutom har detta utrymme besvärligt coola geometriska ljusarmaturer.

Tvärs över hallen fullbordade designlaget en plantskola som sticker ut med mjuka pasteller och en lekfull målning målad av en grekisk konstnär. (Fotografi av George Sfakianakis och artighet av Normless Architecture Studio och Workspace)

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: