Lägg till utrymme där du behöver det mest med L-formade soffor

Lägg till utrymme där du behöver det mest med L-formade soffor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De L-form förekommer ofta i de flesta interiördesigner, oavsett om det är i form av en soffa, ett skrivbord eller en hyllplan. Det låter dig skapa mer utrymme där du behöver det. L-formade soffor är kända för att vara mycket funktionell och rymdseffektiv. De praktiskt taget dubbla dina sittplatser utan att uppta en mycket extra utrymme jämfört med en vanlig soffa.

Även om L-formade soffor är mest uppskattade för sin förmåga att göra det mesta av ett hörn, kan de också placeras mitt i ett rum eller i andra konfigurationer, beroende på vad du försöker uppnå. När den L-formade soffan används på okonventionella sätt så är det när det ser ut som det mest intressanta och spännande.

L-formade soffor har den perfekta formen för att placera ett soffbord i mitten. De är utmärkta för att skapa mysiga sittplatser och du kan lägga till några fåtöljer runt bordet för att bilda en komplett gruppering.

Reef är en konvertibel soffa med en mycket härlig design. De plana stålbenen och de avrundade hörnen ger det ett vänligt utseende. Den mest intressanta detaljerna är dock bakkuddarna. De kan helt vika upp mot toppen, vilket ger användaren möjlighet att justera komfortnivån. {Found on durlet}.

De flesta L-formade soffor har modulära mönster så att de kan anpassas och anpassas efter egna önskemål och behov. Ändenheten kan vanligtvis placeras på vardera sidan av centralenheten, så vart du än placerar soffan blir det alltid bekvämt.

Vanligtvis har denna typ av sektioner en sida som är betydligt längre än den andra, den detalj som faktiskt gjorde att vi kallade dem L-formade soffor i första hand. Spencer LOFT Bi-sectional har dock två ganska identiska sidor. Det är rymligt, elegant och utmärkt för hörnkrokar eller sittplatser. {Found on iversonsignaturehomes}.

Formen och utformningen av den här sektionssoffan sätter den inte rätt in i kategorin hörn-dedikerade bitar, utan snarare i en egen kategori. Även om den behåller L-formen som de flesta sektionerna, har den ett slags övergångsutseende som gör det bra att placera spola med en vägg men inte nödvändigtvis i hörnet. {Found on mantellassi}.

Togosoffor och sektioner är ikoniska. Ingen i sitt rätta sinne kan motstå krullning i det med en filt och lite popcorn, redo att se en bra film. Och eftersom den har en sådan härlig och avslappnad form, kan du lägga till så många Togo Settee som du vill ha och förlänga din L-formade sektion.

Nyckeln till en perfekt L-formad sektionssoffa är komfort och det går ofta hand i hand med de bekväma kuddarna och kuddarna. Om de är mjuka och bekväma kommer allt annat att följa. {Hittas på archiproducts}.

Känn dig inte skyldig att placera din sektion i hörnet bara för att den har en L-form. Du kan välja att vara lite okonventionell och trotsa standarder. Faktum är att L-formade soffor är bra för att definiera utrymmen när de placeras mitt i ett rum eller i ett annat område än ett hörn. {Found on hegeinfrance}.

MoreINSPIRATION
  • 7 sätt att uppdatera dina sitsar
  • Brun Läder L Formad Soffa
  • 10 sammet soffor att sätta i ditt vardagsrum omedelbart

Antibes sectional har en ganska nykter look men det gör det inte mindre bekvämt och inbjudande. Det har också ett ljust och elegant utseende tack vare den snygga trästrukturen, de söta tunna benen och de härliga proportionerna. Detta gör att det är enormt och kan sitta 7 personer kommer som en överraskning. {Found on Ferruccio Laviani}.

av Jason Snyder

Här är en annan sektion som vägrar att följa standarder. När huvuddelen av L-formade soffor och sektionerna tenderar att vara skrymmande och överdimensionerade, har den en snygg och smal look. Den tuftade sitsen och ryggkuddarna är ganska platta men otroligt bekväma.

Vissa L-formade soffor kan se väldigt avslappnad utan att ha än överdimensionerade och i ditt ansikte behagliga utseende. Suita Soffan har till exempel en mycket lätt utseende och kombinerar italiensk elegans med schweizisk enkelhet i en perfekt harmonisk design. {Found on Antonio Citterio}.

av Dick Clark Arkitektur av Austin Texas

Läderprofiler är kända för sin elegans och enkelhet, och även om de kan ha samma dimensioner och proportioner som snittet med tygbeläggning, kommer de alltid att se ut mer nykter, mer lätt och slankare i allmänhet.

En svart skinnsoffa eller sektion är ännu mer sannolikt att imponera med dessa egenskaper. Denna utmärker sig också på grund av sin minimalistiska design och rena linjer. {Found on Andrea Ferrari}.

Vi har redan nämnt detta och vi säger det igen: L-formade soffor är de mest intressanta och spännande när de används på okonventionella sätt. Ta den här till exempel. Den är inte placerad i hörnet och inte ens i linje med någon av väggarna. I stället sitter den diagonalt i mitten av rummet och det ger den karaktären. {Found on lauraboisvert}.

När du väljer den perfekta platsen för din L-formade soffa, ta hänsyn till element som synpunkter, fokuspunkter i rummet, platsen för eldstaden etc. Ge dem som sitter ner något att titta på. {Image from iqglassuk} .

av Dennis Mayer Fotograf

Och när det gäller eldstäder är en underbar idé att använda den L-formade soffan för att skapa ett mysigt sittplatser arrangemang framför eldstaden.Lägg en fåtölj eller en liten soffa, ett soffbord i mitten och det är allt.