Moderna vardagsrumsväggar fulla av klass och pizzazz

Moderna vardagsrumsväggar fulla av klass och pizzazz
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du var tvungen att välja en ny vägg i ditt vardagsrum, hur skulle det se ut? Frågan är faktiskt inte så lätt som det verkar. Det är definitivt lättare att tänka på några egenskaper som du vill ha för din nya enhet när du ersätter en redan befintlig. I grund och botten gör du bara en lista över saker du hatar om dina gamla möbler och du letar efter motsatsen i din nya design. Saker är mer komplicerade när du dekorerar ett tomt utrymme. Båda fallen visar emellertid likheter.

Väggenheter kan vara av flera olika typer. Nöjescentrum är förmodligen den vanligaste typen av alla. De är stora och de brukar bana runt tv: n. Moderna väggaggregat har ibland en ihålig sektion som är avsedd att rymma en väggmonterad TV. I vissa fall är tv: n ansluten till en bakpanel som är en del av enheten. Underhållningsväggar innehåller olika lagringsalternativ och erbjuder ofta en blandning av lådor, hyllor och slutna utrymmen. De är verkligen praktiska även om de inte är idealiska för små utrymmen.

Ett annat alternativ är en TV-stativ eller konsol. De är enklare versioner av underhållningscentraler och de är utformade för att hålla TV: n och erbjuda extra lagringsutrymme för saker som mediekomponenter, böcker eller spel. Moderna TV-ställen kan ibland vara lite förenklade och erbjuder möjlighet att montera TV: n på väggen bakom dem istället för att placera den på skåpet.

Ett av de bästa alternativen för små utrymmen är mediekorgen, ibland också kallad en armoire. Dessa liknar tv-väggenheter i den meningen att de är skåp med lagring och plats för TV: n. När det gäller en armoire är tv: n vanligtvis dold inuti ett skåp med dörrar. Denna typ av vägglagringsenheter är smal och tar upp lite golvutrymme. Dess struktur är organiserad vertikalt snarare än horisontellt.

I en modern eller modern miljö är det ibland en önskan att hålla utrymmet så luftigt och så fritt från möbler som möjligt. I sådana fall är vägghyllenheter ett riktigt bra alternativ. De kan skräddarsys för att passa perfekt utrymmet och ha en konfiguration som kompletterar resten av möbelbitarna. Nu när du har en allmän uppfattning om vilka typer av väggenheter du kan välja mellan, kan du fortsätta planera resten av detaljerna.

MoreINSPIRATION
  • Life Modern TV-minnesenhet av Acerbis International
  • Nightfly Entertainment Center för vardagsrum
  • Moderna vardagsrumsdesigner som använder hörnenheter

Det finns några viktiga frågor du måste fråga dig själv innan du väljer en vägg för ditt vardagsrum. Till exempel, vad ska du lagra i det här rummet? Svaret på dessa frågor kan hjälpa dig att bestämma vilken typ av lagring din enhet ska erbjuda (lådor, hyllor, slutna utrymmen etc.). Du bör också bestämma huruvida du behöver visningsutrymme för saker som konstverk, böcker, foton eller spel.

Ta hänsyn till måtten på din medieutrustning. Mät bredden, höjden och djupet på varje bit och se till att du också tar hänsyn till deras ventilationskrav. Och medan du är på det, kolla placeringen av uttag och planera ditt sladdhanteringssystem. Som en allmän regel borde du alltid leta efter sätt att uttrycka din stil och om det betyder att blanda och matcha olika bitar från olika samlingar eller ens kombinera stilar, så var det också.