The Magical Furniture Collection av Circu Kids Dreams Come True

The Magical Furniture Collection av Circu Kids Dreams Come True
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Känd för sin exceptionella ta på barnmöbler är Circu ett av de märken som fanns i januari i Maison et Objet Paris. Medan vi fick titta på två av deras nya produkter som invigdes på mässan: Sky B Plane sängen och TeePee rummet från Magical Furniture kollektionen. Men det här är inte de enda exceptionella produkterna som erbjuds av detta företag, för vilket fokus alltid har varit på både kvalitet och exceptionell design. Lusten att skapa möbler som kan bli en del av barns magiska världar har inspirerat varumärket att alltid uppfinna och ständigt komma fram till nya och unika koncept och idéer.

Nya mönster invigdes på Maison och Objet.

Circu har alltid haft denna fantastiska förmåga att blanda form och funktion och skapa möbler och tillbehör som är både lyxiga och charmiga, tilltalande för både barn och deras föräldrar. I januari visar varumärket två av deras nyaste produkter, varav en är inspirerad av de traditionella indiska tälten och en annan formad som ett plan.

The Rocky Rocket

Att bli astronaut är en ganska stor dröm för ett barn och det skulle vara trevligt att uppmuntra idén är något sätt om möjligt. Det är vad Rocky Rocket är för. Raketten är byggd av glasfiber och trä och det är en cool och riktigt söt spelkrog för barn. Titta på det, allt du kan se är den glänsande ljusa färgen och hur mycket golvyta det upptar. En närmare inspektion avslöjar alla möjliga dolda funktioner.

Fantasy Air Balloon

Nu är det här en säng som gör ett uttalande. Fantasy Air Balloon är en unik design med möjliga referenser i både Disney-filmer och klassiska historier. Korgdelen är den faktiska sängen och är gjord av trä, korg och syntetiskt läder. Men den sak som gör att sängen sticker ut är fiberdukballongen som är fastsatt i taket. Kan du ens föreställa dig hur det skulle vara att sova i den här sängen? Som barn kan du drömma om alla sorters coola saker och sedan kan sängen bli en chic bit för en teenage room decor.

Den lilla sjöjungfrun

Little Mermaid sängen har definitivt en magisk touch till den. Den här skalformade sängen väger 383 kg men under havet är det inte riktigt ett problem. Det här är den typ av säng som de flesta tjejer verkligen skulle älska och av goda skäl. Titta bara hur vacker och bedårande den är. Naturligtvis är det också utformat med funktionalitet i åtanke. Basen är solid, slitstark och har glatta kanter och överhänget levereras med inbyggd accentbelysning.

Sky B Plane

MoreINSPIRATION
  • Skapa magiska utrymmen för barn hemma
  • Två hyllor Barnförvaringsmöbler
  • Möbler för moderna barnkammare och barnrum av Be

Sky B Plane är den andra nya delen som visas på Maison et Objet i januari. Dess design är också inspirerad av en Disney-film: Planes. Om du inte har funderat på vad det är huvudfunktionen är planet en säng. Naturligtvis ser Circu aldrig över funktionen, förutom att det är riktigt bekvämt och mysigt, erbjuder sängen också en hel del lagring. Det är lätt att bilda det här coola planet i ett pojks sovrum eller ens i en tjejs rum med en smak för äventyr.

Bun Van

Det är huvudsakligen utformat för att fungera som en säng men Bun Van är faktiskt mycket mer än så. Det är faktiskt ett slags inomhus lekhus som inkluderar en säng, en soffa, ett skrivbord, en TV, flera förvaringsutrymmen och till och med en minibar. Alla dessa saker är förpackade i form av en skåpbil som ser ut som hippiebussen från Disney-filmerna Cars. Vad mer kan du önska i ditt rum?

Teepee Room and Play

Vad sägs om några Pocahontas-inspirerade skönhet i ditt barns rumsinredning? Du kan enkelt gissa att vi pratar om TeePee-serien som innehåller TeePee Room och TeePee Play-modellerna. De är båda mycket mysiga och designade med en kombination av material som aluminium, akryl, mässing, trä, faner och syntetisk päls och läder.

Guldlåda

Kom ihåg Scrooge McDuck? Han var den rikaste anka i världen och han var ganska rolig. Denna leksakslåda är inspirerad av karaktären. Bröstet är tillverkat av trä och utformat för att se ut som en ren guldsten. Den har ett hemligt fack inne och ett roterande lock.

Den magiska spegeln

Spegel spegel på väggen, vem är den vackraste av dem alla? Kan du föreställa dig att du verkligen får ett svar på det? Den magiska spegeln är inspirerad av det berömda citatet från Snow White, men det talar inte som i historien. I stället fördubblas det som en TV. Det är rätt, den här spegeln är verkligen magisk.