Maison Mochino Hotel i Milano

Maison Mochino Hotel i Milano
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det bästa med att läsa böcker är att det stimulerar din fantasi. Jag kommer ihåg att jag brukade läsa många böcker som barn och jag föreställde mig en fascinerande värld som bara fanns i mitt huvud. Om du vill ha en uppfattning om vad som var i mitt huvud kan jag berätta att det liknade bilderna som Tim Burton presenterade i filmen "Alice in Wonderland".

Tja, några väldigt kreativa människor lyckades faktiskt några genier av hotellinredning göra denna imaginära värld mycket verklig eller mycket nära det. Detta är Maison Moschino Hotel i Milano, Italien, som erbjuder dig en underbar värld av drömmar och berättelser.

Varje rum har ett tema och försöker att illustrera det så bra som möjligt. Du kommer bli förvånad över att se hotellrum som heter detta: Alice rum, Livet är en bädd av rosor, Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, Söt rum, Liten röd ridhuvud, Moln, Guld, Blå, Skogen, Sova i en ballgown osv. namnen antyder vad du ska hitta på insidan. Alices rum visar dig ett stort utrymme med stora möbler som gör känslan väldigt liten, det kommer bli en säng av rosor i respektive rum och mycket hängande Zs i Zzzzzzzzzz rummet som kanske föreslår det ljud vi gör när vi sluter av kommer det att finnas moln i rummet med samma namn och så vidare.

MoreINSPIRATION
  • Barbie tema hotellrum
  • Club Luxury Hotel i Singapore
  • Hôtel Droog - en plats som sammanför koncepten köpcentrum, galleri och hotell

Det söta rummet har alla saker inuti formade som kakor och sötsaker, speciellt kuddarna ser verkligen aptitretande ut. Det är som alla saker vi kan tänka oss att ta form och framträda framför våra ögon. Jag vet inte om alla vuxna, men jag kan satsa på att barnen kommer att älska att stanna här.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: