Gör ditt husdjur en del av ditt liv och hemma. Några idéer för hur du gör din lägenhet redo för en furig gäst

Gör ditt husdjur en del av ditt liv och hemma. Några idéer för hur du gör din lägenhet redo för en furig gäst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta gillar husdjur. En katt eller en hund kan verkligen förändra ditt liv. De gör stora följeslagare, de är lojala och vänliga och med dig blir du aldrig uttråkad. Du kanske tror att att ha ett husdjur i en lägenhet är inte en mycket bra idé. Det är faktiskt väldigt felaktigt. En lägenhet kan göra ett bra hem för både dig och dina furrya vänner. Du behöver bara göra några ändringar och anpassa designen och inredningen. Här är några idéer.

Alla vet att katter gillar att klättra. De trivs högt på dina möbler och tittar på och observerar alla andra. De gillar integritet och de gillar inte att vara chefer runt. Det finns många saker du kan göra för att få din katt / s att trivas i din lägenhet.

Till exempel kan du bygga dem en uppsättning trappor och klättringsutrymmen och du kan till och med vända ett rum till ett lekrum för katterna. Vardagsrummet skulle vara ett bra val. Om du har bokhyllor kanske du också vill lämna ett litet utrymme öppet för att katten ska sitta i.

Katter gillar också trappor och plattformar och det finns gott om delar som gör att de kan göra det. Katter gillar särskilt att gömma sig. De gillar att gömma sig i garderoberna mellan dina kläder och i något litet utrymme som de kan passa in i. Så varför inte rensa ett utrymme i skåpet eller garderoben och gör en liten entré för katten? Du kan också vända en ottoman till ett mysigt utrymme för din katt samtidigt som du kan använda den som en plats. Och när din snuggly katt blir trött, kan den gå och sova i en mysig säng som du kan få ut ur en gammal resväska.

MoreINSPIRATION
  • Underhållande hemma - Gästvänliga inredningsdesigner
  • Snygga hundkassar - Så din söta och furiga vän kan bli en del av familjen
  • De bästa 21 gästrummet idéer för att skapa en perfekt reträtt

Hundar skulle också vilja sova i en mysig resväska, men det skulle behöva vara en större. Din hund skulle förmodligen också uppskatta ett litet hus gjordt för honom med en filt och en kudde inuti. En liten hund skulle också passa inuti ett nattduksbord och så kan det också sova i ditt sovrum utan att störa dig.

En annan bra idé skulle vara en plantering med ett ihåligt utrymme inuti vilket kan användas som ett mysigt sovplats för din katt eller hund. Det finns många intressanta idéer som du kan använda som inspiration. Så kom och arbeta och gör din lägenhet till en fristad för både dig och ditt husdjur.