Green Residence i Kanada producerar mer än det konsumerar

Green Residence i Kanada producerar mer än det konsumerar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Midori Uchi är ett modernt residens beläget i norra Vancouver och det är ett av Kanadas grönskaste hem konstruerade av Naikoon Contracting & Kerschbaumer Design. Det har faktiskt tre olika nivåer av grön certifiering, inklusive LEED Canada för Homes Platinum rating och Built Green Canada Platinum, och det producerar faktiskt mer energi än den förbrukar.

Huset har en liten gård men grön gräsmatta är helt underbar. Det är imponerande hur en sådan enkel detalj kan ändra det övergripande utseendet så mycket. En annan underbar funktion är uteplatsen som sömlöst ansluter till gräsmattan.

De kanske inte verkar som mycket, det här utomhusområdet är fantastiskt. Soffan vetter mot huset, så allting bakom det ignoreras. Betongplantagerna placeras mot det moderna träet och stämningsbelysningen skapar en mycket lugn atmosfär och hela inställningen är väldigt charmig.

Interiören är lika charmig, om inte ens mer. De stora fönstren och takfönstren släpper in ljuset och färgerna är vackert utvalda. Vardagsrummet har en mycket vacker accentvägg med en modern öppen spis och TV: n placerad ovanför den.

MoreINSPIRATION
  • Stunning Iron Lace Residence från Montreal, Kanada
  • Ett vackert exempel på hållbart boende och modern design i Kanada
  • Lyxig bostad i Kanada av Guido Constantino Design Office

Matsalen är en del av samma öppna planlösning. Det är enkelt men intimt och elegant. Saker som det organiska kanten bordet eller kombinationen av stolar och en bänk tillåter inte inredningen att bli monotont eller för enkel.

Huset har också en övervåningsnivå som kan nås via en underbar trappa med trästeg och glasskyddsräcken. Trappan är en del av kökets inredning, vilket förresten är mycket stort och mycket elegant. Designen är modern och kompakt, med väldigt få element som sticker ut. Färgpaletten är också vacker och barstolarna matchar träet på trappan.

Titta bara hur enkelt och öppet designen än är, det ser ut ur denna värld. Ett annat bevis på att materialen och ytorna var perfekt utvalda för varje område i huset.

Sovrummet har en mycket intressant design. Det egna badrummet är skilt från sovplatsen av en trädelare som liknar ett staket. Det är ett ovanligt koncept som i detta fall passar den övergripande designen och kompletterar inredningen.