Kanadensiska stugan utstrålar "modern skandinavisk ladugård"

Kanadensiska stugan utstrålar "modern skandinavisk ladugård"
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna moderna stuga-liknande bostad utvecklades avCARGO Arkitektur för ett ungt, dynamiskt par i trettiotalet. Projektet heter Villa Boreale,sitter på brant terräng och är omgiven av skogsklädda dalar och berg i Charlevoix, Kanada. Det är inspiration: de rena linjerna i en modern skandinavisk ladugård.

Renhet och enkelhet är på grundval av designen. Utsidan visar ett välvalkt utbud av texturer som trä, betong och svart metallbeklädnad. En stark kontrast mellan de svarta stålfärgerna och den naturliga korgen i den östliga vita cedern gör att boendet stannar ut.

När du går inåt blir den skandinaviska inspirationen ännu mer märkbar. Väggarna är alla målade i vitt. Enkla linjer och minimalistiska möbler är överflödiga. State-of-the-art apparater ställer tonen för ett elegant, funktionellt hem. Höjdpunkten i utrymmet är en flexibel mezzanine, som för närvarande rymmer ett sovrum, ett lekrum för barn och ett läshörn.

"Under hela designen blev webbplatsen snabbt avslöjad som ett kraftfullt element i projektet," sa arkitekterna. "Genom att välja noggrant plats och storlek på varje fönster, utmärks yttre vyer och atmosfären som skapas av naturligt ljus är trevligt hela dagen."

Har ditt hem (eller ditt drömhem) någon av egenskaperna hos denna stuga?

[Fotografi av Dave Tremblay]