Moderna belysningsidéer som vänder trappan till ett mittpunkt

Moderna belysningsidéer som vänder trappan till ett mittpunkt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I modern inredning är en trappa alltid en kontaktpunkt och följs nästan alltid av vacker accentbelysning för att lyfta fram sin skulpturala och utsökta design. Det här är ett ämne vi har kontaktat tidigare, men med så många underbara idéer att välja mellan, kunde vi bara inte hålla oss borta för länge, så här är fler mönster för dig att utforska.

Ett modernt tillvägagångssätt för en klassisk design. De hängande trapporna är säkrade på väggarna och de bakgrundsbelysna insatserna går i centrum och blir huvudfunktionen. Urvalet av material i detta fall är också mycket intressant: en kombination av marmor och metall.

Bakgrundsbelysning kan också användas på andra sätt. Till exempel är denna betongtrappa upplyst endast på ena sidan och den djärva nyans av gul med orange beröring passar perfekt med den grå paletten.

Du kan bli frestad att tro att de tunna ljusremmarna på väggen intill trappan bara är en återspegling av ljuset som kommer genom glasväggarna. Det är faktiskt en konstgjord funktion som är utformad för att komplettera den minimalistiska geometriska designen.

MoreINSPIRATION
  • 10 Trappbelysningsidéer för moderna och moderna interiörer
  • 5 idéer för att lägga personlighet till din trappa
  • 20 glasstegsväggar med en graciös inverkan på den totala inredningen

Accentbelysning kan också bli en del av räckhållets design. Här kan du se hur det belyser väggen och trappan och erbjuder ett varmt och behagligt ljus. Ett bra komplement till denna trätrappa.

Älska hur de tunna ljusremmarna reflekteras på trappväggen, vilket skapar en nästan magisk illusion. En intressant design som passar bra trappor med fasta väggar och lite eller inte naturlig belysning.

Spiraltrappa erbjuder många möjligheter att göra deras design ännu mer spektakulära. Betona deras skulpturala elegans med belysningsarmaturer inbäddad i trappväggarna. De följer de släta kurvorna och de slanka linjerna och håller designen väldigt enkel.

Naturligtvis kan du alltid göra ett uttalande på det gammaldags sättet: med en stor, glamorös ljuskrona. I det här fallet är det ett underbart val på grund av trappuppdelningen i två och lämnar en öppning i mitten för de danglande lamporna för att arbeta med deras magi.

Därefter finns också väggskenorna som du kan använda om du föredrar varmt, diffust ljus. Det är ett bra val för trappor som också blir upplysta genom fönster eller takfönster och sconcesna blir bara knutpunkten på natten.

Låt ljuset komma under trappan för en mer dramatisk effekt. I detta speciella fall är trappbelysningen särskilt stor på grund av glasväggen. Det är faktiskt ett genialt sätt att belysa rummet utan att använda de klassiska lösningarna.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: