Måste ha hemtillbehör för fotografentusiaster

Måste ha hemtillbehör för fotografentusiaster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du har en hobby eller en passion vill du uttrycka den på något sätt och vanligtvis kan det också ses på sättet att dekorera våra hem. Till exempel, om du älskar fotografering så kommer du definitivt njuta av att ha dessa tillbehör i ditt hem.

DSRL Paparazzi avföring.

Detta är Reflex linsstol. Det var designat av Mónoculo Shop och det har ett mycket originellt och unikt utseende. Det är en replika av en reflexkameraobjektiv och det skulle definitivt göra ett iögonfallande tillbehör till ditt hem och ett bra samtalstycke. Det skulle också vara ett bra tillbehör till en kreativ studio eller fotograf kontor. Avföringen har en bekväm röd topp och den här delen kan avlägsnas. Det avslöjar ett doldt lagringsutrymme där du kan sätta alla sorters saker. Dimensionerna på pallarna är 53cm (höjd) x 40cm (diameter). Det är handgjorda och tillverkade av trä. Tillgänglig för 530 $.

DSRL Paparazzi lampa.

En annan mycket intressant del är den här reflexlinslampan. Det skapades av Mónoculo Design Studio och det är en lampa med en design som är en replika av en reflexkameraobjektiv. Delen är helt handgjord av högkvalitativa material. Den kan användas både som en bordslampa och som en hängande lampa. Linsens huva kan monteras omvänd eller det kan helt avlägsnas om du vill. Detta originala tillbehör är tillverkat av vit cederträ och har en vattenbaserad lack och bivaxfärg. Det är en miljövänlig bit som mäter 37 cm hög (utan linshuvud) 49,5 cm hög (med linshuven) x 30 cm diameter. Finns på etsy.

Canon och Nikon Kaffe Muggar.

MoreINSPIRATION
  • Praktiska kameralinser Muggar
  • Topp 10 vintage hemtillbehör du kan köpa
  • Hur man letar efter rätt hemtillbehör

Om du vill hitta den perfekta presenten till din fotograf ser du inte mer eftersom vi hittade det för dig. Ta en titt på dessa originalkaffe muggar. De är perfekta för både Nikon och Canon fans och de kommer i två versioner. De har snygga och roliga mönster och de är formade som kameralinser. Kaffekopparna designades av Photojojo. De är utrustade med ett lätta att rengöra, värmebeständigt foder i rostfritt stål, och de har också ett linsskyddslock, gummifäste och zoomringar. Finns för 30 $.

Plysch kuddar.

En annan väldigt intressant passform men också ett underbart tillbehör till ditt eget hem skulle vara den här linskudden. Det är en Canon-linskudde som du kan visa på soffan i ditt vardagsrum, på ditt kontor om du är fotograf eller ens i ditt sovrum om du vill anpassa inredningen lite. Som du kan se har den en enkel design och det ser ganska bekvämt och mjukt ut. Det är definitivt en av de tillbehören som omedelbart blir konversationsstycken så snart du tar dem in i ditt heminredning. Kudden mäter 8 "x8" x7 ". Finns för 45 $.

Vintage kuddar.

De sista tillbehören vi presenterar idag är också en kudde men helt annorlunda än den tidigare. Den här har regelbunden kuddeform och design och det enda som gör att det sticker ut är trycket. Det representerar en vintage polaroid kamera och det är något du kan inkludera i ditt sovrums inredning bu också som tillbehör till vardagsrumssoffan eller för hemmakontoret. Bilden är tryckt på duk och kuddarna är handfyllda. De mäter 14 "x 11" x 5 "och trycket sys på svart bomullstvätt. Finns för 65 $.