Skapa ett eklektiskt kök i 5 steg

Skapa ett eklektiskt kök i 5 steg
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Blanda det gamla med det nya. Mönster med fasta ämnen. Floraler med ränder. Moderna kanter med tappningslinjer. Eklektiska rum är trendiga, snygga och fulla av personlighet! Det är kul att bara ta en massa saker du älskar och skapa ett inspirationsutrymme. Och idag pratar vi om köket. En av de mest glada rummen i huset är lätt att skapa ett eklektiskt kök genom att lägga till och förbättra flera viktiga delar.

1. En funky kök ö.

Oavsett om du har en modern ö och använd unika barstolar för att jazz upp eller om du har skapat en egen design, så kan du bara ta med mycket original personlighet till utrymmet. Från metaller till skog, eller en blandning av de två, är det här ett bra sätt att få lite eklekticism i rummet. Naturligtvis kan du även få tillgång till toppen. Var noga med att uppmärksamma detta utrymme så mycket som du skulle på bordet, skåp och väggar.

2. Blanda teman.

Använd futuristiska stolar, rustika skåp och moderna ljusarmaturer. Ja, det låter lite konstigt. Men när du är klar, kommer du att älska resultatet. Kasta i en tappningslampa för att hålla dig bra Kina eller bakverk. Lägg sedan ner en inbyggd inspirerad matta för att försegla affären. Använd bitar du älskar, även om de inte förstår först.

3. Visa allt.

MoreINSPIRATION
  • Funky saker varje eklektiskt sovrum behöver
  • En mesmeriserande blandning av färg, textur och ljus infångad i en eklektisk Madrid Residence
  • 20 element som är nödvändiga för att skapa ett snyggt litet chikkt kök

Låt din kokbokssamling röra sig fri i kanten på bänkskivorna. Dölj lekfulla konstverk bakom några av tilltuggarna. Visa dina ströar i vackra glasbehållare. Detta miss-moshed-utseende är spännande och roligt! Visa bort din personlighet utan att vara orolig för matchning.

4. Var uppmärksam på texturen.

Du behöver inte ens använda mycket färg eller mönster för att skapa ett eklektiskt utseende. Istället kan du bara uppmärksamma varje bit textur. Rostfria vitvaror, ett kakelgolv, träväggar och stolar .... även om det inte är ett ljust och ljust rum, är det fortfarande ganska eklektiskt i stil. Ett enkelt sätt att skapa en blick är att använda texturella bitar.

5. Spela med färger.

Naturligtvis är lek med färger alltid ett enkelt sätt att visa upp din eklekticism. Ljusa blommönster och pops av icke-komplementära färger kan i själva verket se bra ut i ett utrymme tillsammans. Köp olika färgade tallrikar, glasögon och köksredskap. Använd en rolig gardin och måla väggarna absolut vilken färg du vill. Bara var inte rädd för att sätta båda fötterna i, när du har begått att du måste ta det hela vägen eller ditt kök kommer bara bli en stor röra.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: