Polka Dot Walls kommer pop överallt i ditt hem!

Polka Dot Walls kommer pop överallt i ditt hem!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dekalerad, målade, bakgrundsbilder eller någon annan teknik som kan användas när det gäller att dekorera väggarna, utskrifterna och mönstren finns i någon nook eller cranny i ditt hem! Och idag fokuserar vi på den roliga och fräscha polka prickarna. Denna barnvänliga, kvinnavänliga och stilvänliga design är ett klassiskt och tidlöst sätt att pryda huset. Så luta dig tillbaka, slappna av och titta på när du bevittnar hur polka dotväggar kommer att dyka överallt där du sätter dem!

Färgrik Dekal

Några, roliga och färgstarka dekaler kan verkligen leva i ett barns lekrum, tycker du inte? Bara konfetti dem runt lite och till och med få barnen att hjälpa till i designen, eftersom denna look handlar om vibrancy! {Found on etsy}.

Förvånad charm

En bit av rusticism och enkelhet inuti badrummet förväntas men vissa gyllene polka punkter är vanligtvis inte. Och det är därför vi är så kär i denna innovativa dekorationside! {Found on apartmenttherapy}.

Spacey 60-talet

Naturligtvis kan du få lite av en retro känsla i ditt dekorationsschema. Titta bara på hur dessa polka prickar bidrar till att förvandla detta rum till något med 1960-talets smak.

Ofullkomliga portioner

Marinblå och guld är en vacker kombination men när du lägger till textur, som du ser här, får du något super unikt och framåtriktat. De ofullkomliga polka punkterna gör en foajé så mycket mer speciell också! {Hittas på jujupapers}.

Små prickar

Du kan till och med vilja gå med prickar som finns på små sidan för ett exakt och modernt utseende. Mycket eller lite kan gå långt när det gäller textur och personlighet i rum som är mer minimalistiska i stil.

Cinderella Style

Polka prickar kan vara mångsidiga att lägga till och inkludera i ett angivet tema. För prinsessan, eller mer specifikt, Cinderella-inspirerade rum du kan måla, tapeter eller dekalera ett vackert tryck på väggen. {Found on wendiyoung}.

Chic Idéer

Detta tidlösa utskrift kan också se ganska elegant ut. Att gå rätt in i ett hem och få denna uppfattning skulle vara ganska godis, tycker du inte? Och bara tänka på det stora intrycket det har på varje gäst som besöker.

Regn fallande

Att skapa en polka dotvägg behöver inte alltid vara exakt, du kan göra några unika och olika saker med dekaler och liknande. Titta bara på den här "regnfallande" designen som verkligen lägger till en bout av personalisering till utrymmet.

Handgjorda färgar

Polka dotväggar behöver inte ens nödvändigtvis vara prickar, titta bara på den här handgjorda väggen! Det är subtilt, uppfriskande och ger en extra bit textur och djup till ett rum som ser bra ut när det är skiktat med inredningsmak. {Found on abeautifulmess}.

Big Pops

MoreINSPIRATION
  • Polka Dots Överallt: Hur dekorerar du dina väggar med dem
  • 6 enkla sätt att dekorera med polka-prickar runt huset
  • Blandning och matchning Chevron Prints och Polka Dots

Du kanske vill ha något super ungdomligt och flirtigt och i så fall vill du titta på den här roliga accentväggen för inspiration. Du kan måla eller hitta extra stora väggdekaler som gör din polka dots något att beundra!

Blush Fun

Ibland är de bästa idéerna det enklaste. Det här lilla rummet har så mycket detaljer och vacker accent, inklusive de blushpolka prickarna som fogades till fönstret.

Midnight Luster

Lyckligtvis kan du hitta polka dot tapeter som har en kant, mysterium eller lite maskulinitet. Ta bara det här sovrummet till exempel, med denna midnatt blå toner och ljust prickar.

Tone-on-Tone

Om du vill ha något mjukt och neutralt men intressant, kan du också prova en tone-på-tone neutral polka dot design. Vi älskar denna utkik efter ett elegant och modernt hemmakontor eller ens badrummet.

Metallisk design

Blanda dina metallics och ha lite roligt när du skapar din övergripande polka dot design i ditt hem. Vi älskar denna eklektiska, kaskad effekt som lägger till något annat än ett mer traditionellt sovrum.

Två nivåer

Hela väggen behöver inte ens täckas med polka prickar. I stället går halv in med designen. Botten här är en vacker blå och så flyter polka punkterna vackert ovanför. {Found on stephenalexanderhomes}.

Geo Lines

För något extremt modernt och coolt, ta en titt som är mycket för geometrisk i övergripande design. Det är allt i hur du placerar dina polka punkter, så använd det här som underbar inspiration! {Found on heathermerenda}.

Takklädda

Taket räknas också som en vägg vilket innebär att du kan lägga till dina polka punkter högt. Oavsett om det är ett "normalt" tak eller en som slats eller har strålar, gör vad som inspirerar dig och känner dig rätt!

Vindblåst

Du kan också få de prickarna att blåsa över väggarna, om du placerar dem precis rätt. Detta sovrum får en extra bit av mode-framåt energi bara genom att lägga till dessa gyllene bitar.

Girlish modernism

Spirited och ungdomlig, dessa polka prickar placerades "just so" för en modern kant. Men rummet var gjord för någon som förkroppsligar en feminin ande, med allt det fuchsia och lila är det för mycket roligt att inte älska. {Found on thwinteriordesign}.

Subtila neutraler

Titta på hur romantiska och söta dessa prickar ser ut spridda kring den här lilla plantans barnkammare! Vi älskar kombinationen av grädde, vit och lite beige för en tidlös plantskola. {Found on missioncustombuilders}.