Prisma-kök med inbyggd Samsung Galaxy Tablet

Prisma-kök med inbyggd Samsung Galaxy Tablet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nyligen har tekniken introducerat de kända tabletterna i våra liv. De är mycket praktiska och används för alla sorters saker. Även om min starka punkt inte representeras av teknik och dess nya prylar måste jag erkänna att dessa tabletter imponerade mig mycket. Jag var ännu mer förvånad över att du även kan använda den i ditt kök som en del av detta viktiga område i ditt hus. Toncelli som kommer från den toskanska regionen i Italien försökte sätta köket på en ny nivå och skapa en annan typ av kök som har mindre och mindre gemensamt med den traditionella.

Detta kända företag skapade "Prisma" köksuppsättningen som har som huvuddrag den minimalistiska designen och ultimat hi-tech funktion och kontroll. Den består av huvudösenheten med det interaktiva bordet, den höga enheten, de öppna elementen, den upphängda toppen, tillsammans med hängande skåp och baselement.

MoreINSPIRATION
  • 11 Cool Tablet Stands För Modern Cook
  • Tablet Coffee Table av Hugo de Ruiter
  • Vackert kök med inbyggd skrivbord

Det är dynamiskt och gör din matlagning behagligare. Den centrala ön kan flyttas längs köksutrymmet, som också har skjutbräda med tablettstativet. Allt görs via den inbyggda fliken och dess design och andra komponenter kommer att slutföra den här perfekta och moderna enheten som inte kan vara frånvarande i ditt kök.

Den har en svart glasplatta, anodiserad aluminiumbehandling, röda och vita lackerade paneler, handtagen till lådorna är osynliga och kylenheten är vertikal. Om du tänker göra din påskhelg vackrare och förberedelserna enklare än "Prisma" köket set är allt du vill ha!