16 Home Office Desk Idéer för två

16 Home Office Desk Idéer för två
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du arbetar hemifrån eller på kontor, är det viktigt att ditt arbetsutrymme uppfyller vissa krav. Skrivbordet är inte valfritt. Stolen är en annan måste-ha. Då har du möjlighet att välja mellan ett enda skrivbord och en version för två. Den andra modellen kan vara mycket användbar när du behöver göra lagarbete eller när både du och din partner måste arbeta och du inte vill göra det en i taget. Här är vi med några vackra skrivbord för två.

Att dela samma skrivbord med en annan person kan vara svårt ibland. Det är särskilt dåligt när de personerna har olika vanor. Dessa modeller försöker undvika allt det med sina funktionella och enkla konstruktioner. Det finns flera alternativ att välja mellan. Till exempel kan en sida vid sida skrivbord vara mycket praktisk. På så sätt har varje person sitt eget utrymme och de kan både interagera och sitta ansikte mot ansikte.

Ett annat alternativ skulle vara ett långt skrivbord som två personer kan dela. Du kan också välja matchande stolar för skrivbordet. Du kan även ha ett hans och hennes område. Det kan också vara användbart att dela upp skrivbordet så att båda kan njuta av lika mycket utrymme. Ändå är sådana skrivbord utformade för att underlätta växelverkan så det spelar ingen roll på en punkt som har mer utrymme och varför så länge som arbetet är gjort.

Oavsett vad deras design är, delar de alla i gemensam funktionalitet och effektivitet. Och om du verkligen inte kan komma överens med din skrivbordspartner finns det alltid möjligheter att dela ut mellanslaget i två.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer den perfekta skrivbordet för ett hemkontor
  • Hem skrivbordsstilar - Hitta den som passar dig
  • Professionell Hemmakontor

Om de två inte har något emot att sitta sida vid sida och dela samma arbetsyta, så kan två stolar passa i mitten av skrivbordet och sidorna kan vara utrustade med förvaring. På så sätt får varje person en privat del.

Å andra sidan är det ofta bättre att de två faktiska arbetsytorna upptar ändarna på ett skrivbord och att ha några lådor eller ett förvaringsutrymme däremellan.

Och om integritet är verkligen viktigt, så kan två personer sitta i sitt eget hörn. Dessa två hörn skrivbord placerades sida vid sida och passar perfekt i detta område av rummet.

Detta är en något liknande layout, förutom att hörnen användes för lagring. Varje individ får en vägg med lådor, hyllor och skåp.

Ett kontinuerligt skrivbord slingrar runt rummet på tre sidor. Verkar som en praktisk idé för ett gemensamt kontor. Men vem kommer att möta windows? Det kan vara ett problem.

Det är bäst att uppmuntra barnen att samarbeta harmoniskt så låt dem sitta sida vid sida när de använder sitt delade skrivbord. Bristen på gränser mellan dem uppmuntrar dem att dela mer.

I en traditionell miljö skulle två personer möta varandra medan de arbetade och de skulle dela ett bord. Den här verkar vara en del av väggens design.

Hur elegant är detta hemkontor? Mattan ger mönstret i mixen och det mörka trägolvet är den perfekta färgen för att mätta den ljusa inredningen.

Du behöver inte nödvändigtvis ett skrivbord utformat för två för att kunna dela ditt hemkontor med någon annan. Två matchande skrivbord kan möta varandra och låta varje person ha ett personligt utrymme samtidigt som man delar rummet med någon annan.