Inga loggar slösas bort i denna hållbara renovering av en 1970-tal California Log Home

Inga loggar slösas bort i denna hållbara renovering av en 1970-tal California Log Home
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ligger på en brant plats i Cloverdale, Kalifornien, denna vingård bostad vid Turnbull Griffin Haesloop Architects ersätter en 70-tal kit kit hem på webbplatsen. Klientens kort begärde ett hållbart hus med minimal inverkan på det omgivande landskapet.

"Vår strategi var att utnyttja alla befintliga förbättringar av platsen och återanvända träet från den befintliga sitslogstrukturen för att bygga ett nytt hus som skulle öppna ut till landet och dra nytta av den expansiva vyn och utsikten mot söderläge", sa arkitekterna . Cloverdale Residence består av två anslutna volymer med olika höjder. Ett grönt tak pryder den gata vända rektangulära volymen, vilket ger stor isolering och speglar de omgivande kullarnas vegetation.

När du kommer in hälsas du av rymliga och väl upplysta interiörer. Köket, vardagsrummet. och matsal är organiserad i öppen planlösning, med väggar som är nästan alla fönster. Så många så att väggarna verkar vara tapeterade av de omgivande vingårdarna och ekarna.

"Alla interiör och exteriör träpaneler, trim och däck var fräschade ner från loggarna till originalet hus," tillade arkitekterna. "Innehållande veranda i husets hus tillät det att fördubblas som tillträde till gästrummen, vilket minskar behovet av cirkulation och det totala fotavtrycket av projektet." [Fotografi av Matthew Millman]

Vad är ditt favoritelement i denna renovering?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: