Den dubbla ugnen ELG348

Den dubbla ugnen ELG348
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Många människor spenderar mestadels tid i köket, antingen för att de måste eller för att de verkligen gillar att laga mat. I det fallet kan du lika bra ha de bästa apparaterna och försöka göra allt lättare. Här är ELG348, en linjebackmaskin.

ELG348 erbjuder en multifunktionsugn med termostat, en elektrisk grill, en analog LCD-programmerare och ett rotisserie. Det är en mycket funktionell produkt för alla kök. Den har en kompakt design och det gör den väldigt mångsidig och enkel att integrera även i små kök. När det gäller dimensionerna är de här i mm: 1550 bredd (exklusive klubbar), 900 bordshöjd och 625 djup (med undantag av frontpolen).

ELG348 kommer också i flera olika färger. På så sätt kan du också välja att välja den du gillar bäst eller som bäst matchar ditt köks inredning. Färgerna är antracit, blå, grön, burgunder, antikvitet och rostfritt stål. ELG348 har ett visst antikt utseende delvis på grund av dess faktiska design och delvis på grund av detaljerna så är de gyllene linjer som skulle göra någonting verkade antika. Det är ett multifunktionellt föremål, ett bra tillskott till något kök. Självklart skulle du antingen vilja ha matlagning eller tvingas laga mat mycket eftersom det annars inte finns någon anledning att köpa den.