Söt och Funky sätt att visa familjebilder

Söt och Funky sätt att visa familjebilder
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Familjebilder tar oss närmare de nära och kära när de inte är här, de låter oss återuppleva vackra stunder och de gör också våra hem mysiga och vackra. Men hur kan vi visa dem så att vi njuter av alla dessa saker samtidigt som vi skapar en härlig kontaktpunkt för rummet? Visst, några inramade bilder på kaminen mantel kan se bra ut, men skulle inte riktigt se intressant ut. Om du vill ha något annat kanske kanske ett av följande idéer vara ett bättre val.

En rolig och intressant idé kan vara att sätta ihop en massa fotografier av alla familjemedlemmar och klippa använda dem för att göra en anpassad väggklocka. I stället för siffror från 1 till 12 kan du använda bilder. Du kan också involvera alla i projektet så klockan kan se tilltalande till alla. Detta kan vara en makeover av en befintlig klocka eller ett komplett projekt som du kan göra från början.

Även om Instagram inte behöver flerfärgade bilder längre, om du gillar utseendet kan du skapa en anpassad bildskärm med kvadratfotografier av familjemedlemmar ordnade i en stor ram. Det skulle vara intressant att lämna något rum i mitten för en dekoration som ett monogram eller kanske en större bild av alla. Vi hittade denna underbara idé på fixthisbuildthat och vi tycker att det är ganska bra.

Ett annat sätt att visa fyrkantiga familjefoton kan innehålla en dewmålad eller färgad träskiva monterad vertikalt på en vägg. Du kan ha stora klipp kopplade till dem så att du kan lägga till eller ta bort bilder när du vill. Bilderna behöver inte nödvändigtvis ordnas i ett mönster. Hitta bara ett lämpligt sätt att mixa och matcha dem. Dessutom behöver de inte nödvändigtvis vara fyrkantiga.

En kollage av kvadratfoton kan se lite ut som den på modishandmain. Du kan skriva ut några Instagram-bilder med alla familjemedlemmar och dina husdjur om du vill och sedan visa dem på en stor ram med trådnätbaksida. Att göra ramen är ganska lätt och borde inte ta väldigt lång tid.

På themerrythought hittar du en liknande designidee. För att skapa denna skärm behöver du några återvunna träbrädor, sandpapper, hängare och naglar, en hammare och klämmor. Skär träet i storlek om det behövs och sanda brädorna. Fäst sågtandhängare på baksidan av brädorna och sedan klämmorna på framsidan. Du kan också använda miniatyrbilder istället för klipp.

MoreINSPIRATION
  • 25 Snygga sätt att visa dina familjfoton
  • 10 ursprungliga sätt att visa bilder i ditt hem
  • Alternativa och snygga sätt att visa bilder

På samma sätt kan du få träskivorna placerade horisontellt på väggen. De klipp som beskrivs ovan skulle fortfarande fungera här men det finns också en annan idé som du kan använda. Kläm två naglar i varje bräda och fäst sedan ett stycke snöre eller en sladd som skapar en linje för att hänga bilder med hjälp av små klädmärken eller klipp.

Det finns också möjlighet att göra individuella träplattor eller ramar för att visa varje bild. Du kan använda träbrädor från en pall eller något skrot som du redan har från ett annat projekt. Klipp dem och limma dem ihop enligt vad som anges på ohmy-creative. Du kan måla eller fläcka träet så att det ser vackrare ut eller matchar det befintliga rumsinredningen.

Om du letar efter ett intressant och ovanligt sätt att visa dina familjfoton kan en idé vara att återvinna en gammal fönsterruta eller slutare. Du kan göra det till en stor bildram som låter dig visa flera bilder som du har valt. Du kan komplettera den här skärmen med andra typer av väggdekorationer.

Om du vill skapa en tidslinje som visar din familjs utveckling så skulle det vara trevligt att göra en gallerivägg full av familjebilder märkta med år. Du kan göra ramarna själv eller du kan köpa dem. Hur som helst är inredningsmöjligheterna många. Ramarna kan matcha eller de kan ha olika former, storlekar och färger. Du kan också lägga till några tilläggsväggar om du vill. Ta reda på mer om tanken på att hålla ihop.

Förutsatt att du vill att familjedisplayen ska matcha ditt heminredning, låt oss se hur du kan göra en industriell bildskärm. Här kan du hitta inspiration på krusesworkshop. Du behöver ett metallrör, två armbågar, två flänsar, några skruvar och ankare. Du kan fästa bildramarna till röret med hjälp av klämmor, krokar och dekorativa kedjor.

En fotovägg kan också skapas utan att behöva använda några bildramar. Bilderna kan visas på ett avslappet och enkelt sätt. Du kan till exempel välja en uppsättning bilder med samma dimensioner och ordna dem i rad. Lim sedan en lång sträng till ryggen och binda den övre änden till en trädgren. Upprepa för att göra flera bildrader.

Du kan också göra det med bilder som inte nödvändigtvis har matchande former eller dimensioner så länge du inte är intresserad av att skapa ett rutmönster. Du kan också använda mer än en trädgren och du kan få dem målade eller färgade.