8 Super Easy DIY Halloween Dekorationer

8 Super Easy DIY Halloween Dekorationer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag vet vad du tänker - Halloween är praktiskt här och ditt hus är underbart dekorerat i år av någon anledning. Några år är bara så, och det är helt bra. Men om du vill ha några sista minuten, mycket snabba och väldigt lätta Halloween-dekorationer som du kan kasta ihop av saker du förmodligen har ljugit i huset, så är den här artikeln för dig. Kolla in dem. Åtta DIY Halloween-projekt du kan göra själv eller med dina barn eller med din mormor.

SPOOKY SPIDERS:

Ta några broderi-hoops (du kan göra samma storlek eller ändra dem, oavsett vad du har på sidan), vita doilies och några plastspindelringar. Att veta de här förnödenheterna är ganska säker på att du kan räkna ut därifrån vad man ska göra. Jag älskar hur söt dessa ser ut - en unik upptagning på traditionell spindelwebdekor, tycker du inte? {Found on ministyleblog}.

Om du inte har tid att spendera strängningsstationer på varv av falska spindelväv överallt (eller om din avskyvning av spindelvävsrening hämmar din användning av spåren från get-go), en mycket liten och enkel svart sträng eller garn spindelväv kan vara vägen att gå. Strategiskt placerad från ditt husnummer mot dörren och parat med en stor spindel, detta är en DIY spindelväv som maximerar dess inredning bang-for-the-buck. {Found on merrimentdesign}.

MINI MUMMIES:

Om du har en masonburk eller tre som ligger och kanske några medicinska gasbindremsor, har du det perfekta receptet för att göra Halloween mumier. Googly ögon gör dessa mumier mer söta och endearing än ryggraden, vilket bara kan vara saken för de små i ditt liv. LED-batterilevetillverkare (säljs av stearinljuset hos Walmart eller någon hantverksbutik) ger mumierna till liv, så att säga. {Hittas på hantverksredigerad}.

MoreINSPIRATION
  • 20 Super Scary Halloween Decorations
  • 14 Enkla DIY-dekorationer för en cool Halloween-fest
  • 15 Dekorationer för en oskärlig Halloween

Dessa är mycket bokstavliga mini-mumier. Utformad av träkläder, de behöver helt enkelt viss vitfärg och några remsor av vit muslin eller annan bomull. Rita eller måla på ögonen, och dina mumier är färdiga, färdiga att läggas till i Halloween-vignetterna och avnjutits långt eller spelas med, dockliknande, med små händer. {Found on prettyprovidence}.

CREEPY CATS:

Jag är inte säker på att jag någonsin sett en mer kreativ och bedårande användning av vita strängljus. Denna svarta ögon svarta kattkrans är lika enkel att göra som det är roligt att titta på. Den använder bara en ljussträng och lite svart konstruktionspapper, och möjligheterna är verkligen oändliga. Stryk upp det ute, eller på ett fönster eller över dörröppningen eller nerför räcken eller eller ... Fantastiskt enkelt. {Hittat på slumpmässiga dagar}.

Svarta kattsilhouetter är så mångsidiga - de kan se hårhöjande och skrämmande eller cutesy och söta. Att spåra en silhuett på svart papper, klippa ut det och sedan rama utklippet är ett underbart enkelt sätt att lägga till en grafisk stans till en Halloween-vignett. Varje Halloween-tema silhuett (t ex häxhatt, mus, fladdermus, fladdermöss, pumpa, etc.) skulle fungera bra på det här sättet, men jag råkar älska den svarta katten här.

GHOSTLY GHOSTS:

Du har sannolikt sett denna idé runt cybervågorna, men bara om du inte har det är det här nu. Den här är en klassiker, särskilt om små händer vill hjälpa till med inredningen. Bara tomma (och tvätta) plast gallon mjölk krukor, färg eller Sharpie på några roliga spöke ansikten, och kasta in en votive eller några vita strängljus. Jag älskar hur den här tanken kan rymma en eller två krukor eller en eller två hundra krukor - de skulle se roliga och inbjudande i antingen kvantitet. {Found at agendon25}.

Jag kan inte låta bli att le på den här bilden - en massa bladspök som håller "händer" i en cirkel på framgården. Jag vet inte om en strålkastare eller strålkastare är involverade i denna inställning, för att vara ärlig, men det skulle vara ett roligt tillägg på natten. Jag tror inte att det skulle vara svårt för någon att sätta upp sin egen ring runt ghosty! {Found on foodandeverythingelse}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: