A-Framed Allandale House av William O'Brien Jr.

A-Framed Allandale House av William O'Brien Jr.
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Semester representerar en avkopplande period när du försöker låta alla dina bekymmer åt sidan och njuta av vackra och fridfulla stunder tillsammans med din livs partner, vänner eller familjemedlemmar. Det här är underbara ögonblick som laddar batterierna så att när du kommer tillbaka till din rutin kommer du att kunna möta alla dina dagliga problem med nya krafter.

Det enda du måste bestämma är den plats där du vill spendera denna semester. Nuförtiden föredrar fler och fler människor sitt eget fritidshus som en perfekt och fredlig plats att tillbringa några avkopplande stunder. William O'Brien Jr. presenterar ett A-ramat hus som kan vara ett perfekt semesterhus mitt i en vacker, naturlig miljö.

MoreINSPIRATION
  • Avkopplande sommarhus Fairy Tale Design
  • City View Residence House ligger i Austin Texas
  • Hus mitt i vackra berg av Balance Associates

Den har en ovanlig design eftersom det ser ut som ett tak. Den kopplar samman tre asymmetriska A-ramar som var och en innehåller olika delar av huset. Den första A inkluderar biblioteket, vinkällaren och garaget. Mitten A innehåller två våningar med sovrum och badrum och den sista A innehåller vardagsrum, kök och matsal.

Det är ett enkelt hus som har allt du behöver för en perfekt semester, beläget i ett lugnt ställe.