DIY Utomhusgungor, perfekt för avkoppling i trädgården

DIY Utomhusgungor, perfekt för avkoppling i trädgården
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du bor i ett hus och speciellt om du har en trädgård med ett stort vackert träd måste du veta hur bra det kan vara att bara sitta ute och koppla av. Detta är en av de största fördelarna med att äga ett hus. Du kan koppla av i trädgården och du kan till och med bygga en gunga som är kul för både barn och vuxna. Att bygga en gunga är inte svårt. Här är några idéer som kan hjälpa till.

Tree swing.

Om du vill bygga en trädgunga behöver du en bit trä för sätet, en annan bit trä för toppen och lite rep, trälim, klämmor, en borr, träskruvar, sandpapper och färg. Skär träet i två delar och skära sedan ett annat två. Lägg de två längsta bitarna sida vid sida och lim dem ihop. Därefter lima de två kortare bitarna till ändarna. Förborra hål i var och en av de fyra hörnen och sedan två hål i de yttre hörnen. Sand och måla träet och sedan lägga repet. Se till att knuten är robust. {Finns på abeautifulmess}.

Skateboard Swing.

Om du vill kan du vara snabbare och du kan använda saker du redan har i huset. Till exempel skulle en gammal skateboard göra en härlig plats för en utomhusgunga. Du behöver bara få ett rep och fästa swing till ett träd eller någon annan typ av stöd. Det kommer att vara en gunga med karaktär. {Found onmakezine}.

Backyard swing.

MoreINSPIRATION
  • Snygga DIY-variationer i det gammaldags trädsvängningen
  • Pallet Swing Ideas, Äì The Perfect Summer DIY
  • Porch Swing Planer För underbart avkopplande eftermiddagar

Om du tror att du kan hantera ett mer utförligt projekt, kanske du vill göra en frittstående arbor swing. Först måste du gräva hålen. Använd en skruv för att göra ett hål för varje inlägg och se till att de är tillräckligt djupa. Ställ sedan in stolparna i betong. När det är torrt, mäta varje inlägg och skära det till storlek. Sätt sedan korsbalkarna och lägg till trimmen. Lägg svängstöden och hårdvaran och klippa timret till sätet. Montera sätet och njut.

Pallgunga.

Som du vet är pallar mycket mångsidiga och kan användas för alla slags projekt. Du kan till och med använda en för att göra en gunga. Ta först de två ändbrädorna av palmen och skär paletten i hälften. Lägg till några brädor i slutet av pallen för dryckhållare. Stänk pallen och fäst svängen till ett träd o till verandan med starkt rep. Du kan lägga en kudde på sätet för mer komfort. {Found on sherylsalisburyphotography}.

Däcksvängning.

Däcksvängningar är mycket roliga och de är också lätta att bygga. Först måste du hitta ett däck. Rengör sedan och borra hål i botten för regnavrinning. Hitta sedan en stabil gren på ett träd. Borra ett hål genom filialen och mata ögatbulten upp från hålets botten. Fäst sedan kedjan på bulten. Borra ett hål genom däckets mitt och sätt in en mindre ögonbult genom toppen. Fäst kedjan och du är färdig. {Found on outdoortheme}.