DIY trä presentkort

DIY trä presentkort
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hantverk dessa lilla rustika presentkort för nästan ingenting! Tillverkad av en gammal gren, lägger dessa träskivor inte bara ett naturligt element till din presentförpackning utan dubblar även som namnetiketter för presentmärkning! Dessa är super enkla och ett bra budgetvänligt semesterprojekt - för vem kan inte stå för att spara några dollar under semesterperioden? Klä upp dem med färgstarkt garn eller band och accent, precis vad som helst på presentförpackningar. Den bästa delen? Mottagaren av presenten kan behålla den här lilla koden även efter att gåvan har blivit oöppnad!

Supplies:

  • gren
  • borra med liten borrbit
  • garn, garn eller band
  • sandpapper
  • fick syn på

Instruktioner:

1. Börja med att hitta en gren med en diameter på ca 2 tum (stor storlek för presentkort). Om du får veden från din gård eller park, ge det några dagar att torka ut innan du använder.

2. Skär tunna skivor av din gren med ca 1/8 tum tjockt med en såg.

MoreINSPIRATION
  • 20 Alternativa presentförpackningsidéer som lockar din kreativitet
  • 27 Kreativa presentförpackningsidéer till jul
  • 11 Söt Presentförpackning Idéer För Alla hjärtans dag

3. Sanda skivorna med en bit fin sandpapper på båda sidor och kanter för att slå av sågstoft och släta ut bitarna.

4. Placera ett hål mot toppen av cirkeln genom att använda din borr och en liten borr. Använd ett tjockare område om möjligt för att undvika att träskivorna bryts (de kommer också att brytas om de är för tunna).

5. När hålen är inne, använd garn, band eller garn till tråd genom toppen för att slutföra ditt projekt! Om du har problem med att få garnet eller garnet, använd en liten stickpinne eller spett för att hjälpa gänget på etiketten.

Få omslag och använd dessa presentkort för att bara dekorera dina inslagna gåvor, eller ändra dem till namnetiketter. Lägg till namn eller mönster på ditt trä med klistermärken, handskriven sharpiepenna eller ett träbränningsverktyg för att göra dubbla plikt att markera dina gåvor. Perfekt för både presentpåse och inslagna gåvor. Om du har extrakter, använd dem som mini smycken på trädet eller markera flaskor vid din nästa festfestival! Ett enkelt projekt med så många alternativ!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: