Expressiva futuristiska former som visas av funktionell modern loft i Bratislava

Expressiva futuristiska former som visas av funktionell modern loft i Bratislava
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En modern, minimalistisk lägenhet är vad ägare av detta funktionella loft letade efter. Från sin designstudio Rado Rick-designers i Bratislava kom designern Radomír Ninjarík till svar på denna begäran med ett öppet, dynamiskt utrymme med hjälp av högkvalitativa material som HI-MACS®. Ägarna - ett ungt, upptagen par - ville ha en modern och dynamisk lägenhet i en av Bratislavas mest prestigefyllda nya byggnader. Dessa två egenskaper är egenskaper hos deras livsstil som de ville projekta i utformningen av deras hem, där de skulle tillbringa en stor del av sina liv.

För Rado Rick-designers var detta ett tillfälle att inte bara skapa det fräscha, tydliga utrymmet som beskrivs av ägarna utan också att fylla utrymmet med uttrycksfulla futuristiska former som tack vare den enkla användningen av vit med svartfärger tillsammans med lite antal detaljer, skulle fullt ut ta hand om platsen. Därför passar närvaron av HI-MACS® perfekt med moderniteten i ett utrymme där vit är den dominerande färgen, vilket resulterar i en visuellt bred atmosfär med en futuristisk luft, som samtidigt är varm och välkomnande.

Ägarna letade efter att ha ett öppet loft som skulle möjliggöra det fria flödet av energi. Den första utmaningen för formgivarna var att bli av med muren som skiljer köket från vardagsrummet. Nu ansluter sig som en, de två rummen har en dörr och ett fönster som ger på gemensamma terrassen. Dessa element har bibehållits och dolts genom att täcka hela väggen med en genomskinlig vit gardin. Alla hörn av rummet lyser upp mjukt och jämnt med den stora mängden ljus som flyter generöst in i interiören genom de stora fönstren och de två glasdörrarna. [Bilder och information som tillhandahålls via e-post av HI-MACS®]