Roliga och kreativa klädpojkar till sovrummet

Roliga och kreativa klädpojkar till sovrummet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Uttrycket klädpojke s är inte något de flesta människor känner till. Tydligen definierar de en enhet för draperdukar och den är gjord av hälften av en gammal stol. Det låter intressant så vi bestämde oss för att undersöka några mer. Eftersom vi har vana att lämna våra tyg på golvet eller ligga runt överallt, skulle en sådan uppfinning vara ett mycket praktiskt tillägg till sovrummet. Detta är ett DIY-projekt som visar hur man gör egna klänningar för ditt sovrum.

Här är materialen du behöver för projektet: 2 stolar (någon trästol du inte har något emot sågning i halv), klämma, lim, skruvar, borr, cirkelsåg och färg. Du kommer att behöva offra stolarna, men i slutet kommer du att ha ett kreativt och funktionellt tillägg till ditt sovrum som hjälper dig att hålla dina kläder organiserade och ditt rum rent. Du kan antingen gå med ett modernt utseende eller med en mer antik design. Det beror helt på vilken typ av stolar du väljer och den färg du lägger till efter det.

MoreINSPIRATION
  • Kreativa pojkors inredning med hängande sängar
  • En fantastisk gungstol
  • Kreativ och inspirerande DIY skärs i halva bordsdesign

Eftersom det finns två stolar, det vill säga 2 klädpojkar, skulle det vara trevligt att skapa ett hans och hennes projekt. För att göra det, använd först den cirkulära handsawen för att skära sätena i hälften. Använd sedan en fransk klämma under resten av sätet för att hålla stolarna mot väggen. På så sätt är de lätt att ta bort för rengöring. Då kan du också måla stolarna. Detta skulle faktiskt behöva göras innan du monterar stolarna på väggen. Nu har du två originalklänningspojkar för att hålla dina kläder. {Found on ikeahakers and laphoeff}.