Magiska speglar

Magiska speglar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sedan vi var barn har vi begreppet magisk spegel. I Snow White, en historia varje barn vet att det fanns en talande spegel som kunde berätta för vem som är den vackraste kvinnan i världen. Tja, tiden gick och magiska speglar är inte längre bara för onda drottningar. Tekniska framsteg och framsteg i datorer och material möjliggjorde uppenbarelse av smarta ytor som de som finns i dessa bilder. Nya typer glas finns nu, glas som böjer och böjer och tillsammans med revolutionerande datorgränssnitt födde smarta prylar som fungerar som en iPad och en spegel på samma gång.

Magiska badrumsspeglar är förmodligen framtiden för där inne har vi tid för oss själva, borstar våra tänder, tvätta händerna torka håret och så vidare. Varför slår vi inte på tv-tiden? Varför tittar vi inte på väderprognosen? Eller när vi tittar in i spegeln kan vi se oss klädda och accessorized.

MoreINSPIRATION
  • Capri Spegelram med TV presenterad vid Milan Design Week
  • 11 vackra venetianska speglar
  • Badrumspeglar med inbyggda TV-apparater

Jag vet att jag skulle ha nytta av en spegel som kan berätta för mig vilken skjorta som ska bära eller vilken slips passar mig bäst. Det kan finnas många applikationer som kan övervaka ditt kylskåp, berätta när din mat löper ut eller att du är ute av mjölk, alla dessa saker visas på kyldörrens glasdörr. Även om många av dessa idéer fortfarande ligger i utvecklingsfasen eller enkla prototyper, öppnades dörren mot en ny framtid fylld av spänning och fascinerande nya prylar.