Praktiska och inspirerande lösningar för att organisera ditt skrivbord

Praktiska och inspirerande lösningar för att organisera ditt skrivbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ingen tycker om det när deras skrivbord är allt rörigt och när det finns alla sorters saker överallt. När du jobbar gillar du allt som ska organiseras ordentligt och allt som ska vara på dess utsedda plats. På så sätt kan du alltid hitta den sak du letar efter utan att slösa tid. Det är också trevligare att arbeta i en ren och ordentligt organiserad miljö. Vi vet allt och därför bestämde vi oss för att ge dig några tips och idéer om hur du organiserar ditt skrivbord.

Du behöver inte mycket utrymme för att organisera allt ordentligt. Även ett litet skrivbord kan vara mycket praktiskt och det kan ge massor av lagring. Nyckeln är att veta hur man använder det utrymme effektivt. Det här skrivbordet har till exempel två lådor under skrivbordet.

Den större är vidare uppdelad i flera fack med flera storlekar och former och de används för att lagra alla typer av kontorsmaterial som pennor och klipp. Sedan är det dörren än öppnas på höger sida av skrivbordet och det döljer systemenheten och har också en hylla, perfekt för att lagra dokument.

MoreINSPIRATION
  • Enkel och praktisk konsol skrivbord
  • Enkel organiseringstips för ditt kontor och skrivbord
  • Hur du håller skrivbordet rent och organiserat - Enkla triks

Om lådorna och hyllorna som ingår i skrivbordets design inte uppfyller dina lagringsbehov, kan du också lägga till några fler lagringsutrymmen. Till exempel kan fronten framför ditt skrivbord (förutsatt att skrivbordet placeras mot en vägg) användas för att hänga alla typer av fack för pennor, anteckningar och allt annat du kanske vill komma ifrån skrivbordet så att du kan ha mer ledigt utrymme när du arbetar.

En mer genial lösning skulle vara att prova ett mer uppfinningsrik DIY-projekt. Till exempel kan du vända några gamla slipsar till förvaringsutrymmen för dina kontorsmaterial. Det är enkelt och roligt att göra dem också. Förutom slipsarna behöver du också en klädhängare, tygsax, sömlipare, ett strykjärn, en del tråd och massivfärgad skrotduk, en permanent markör och tyglim. {Bilder från iheartorganizing och crafttestdummies}.