Renoverad bondgård som kombinerar vintage och modern

Renoverad bondgård som kombinerar vintage och modern
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna vackra, förutom att rymliga bondgård har nyligen renoverats och nu är det en kombination av vintage, klassiska och moderna element som arbetar tillsammans och kombinerar harmoniskt för att bilda ett inbjudande hem. När du går in kan du se ett porträtt som går tillbaka till 17-18-talet på korridoren, precis ovanför en vacker soffa. En gammal dörr låter dig komma in och ger dig en smak av vad du förväntar dig nästa.

Insidan kan du beundra den vackra, traditionella katalanska valvet, de blekta vitkalkade väggarna som har ett mycket framstående utseende och vintagemöbler som den franska gamla trädgårdssamlingen och lampan. Och sedan vi nått utomstående områden, finns det också en vacker pergola och en uteservering med ett träbord gjord av hantverkare från regionen efter en av ägarens mönster. Allt är upplyst med franska industrilampor.

MoreINSPIRATION
  • Restaurerad vintage bondgård
  • Kontrastigt hus i Austin, Texas kombinerar antika möbler och modern teknik
  • Modern & Vintage i ett stationshus

Köket är inrett i djup lila, inte ett vanligt val för det särskilda rummet i huset. Möblerna matchar väggarna och allt verkar vara i samma ton. I vardagsrummet finns en mycket mysig atmosfär, förstärkt av närvaro av en öppen spis. Det stora sovrummet är intressant inredda, med en järn säng och metall headboard klädd i antik sängkläder. Huset införlivade också ett slags kontor med ett skrivbord placerat under en bild av Sean Scully. {Found on nuevo-estilo}