Litet men vackert sommarhus drömmer vi

Litet men vackert sommarhus drömmer vi
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta charmiga hus ägs av Hans och Cathrine Edblad, ett svenskt designerpar. De ville att detta hus skulle vara deras sommarhem, där de kan gå när de behöver koppla av, för att komma bort från allt men också där de kan känna sig närmare naturen och där de kan arbeta utan att störas.

Ägarna utformade nästan allt själva. Det är fördelen att du arbetar på domänen. Du kommer att utforma allt precis som du vill, men du har ingen att skylla på, men du om det visar sig dåligt. Sett från utsidan verkar huset gammalt och inte särskilt intressant. Men när du går in förändras allt. Interiören är väldigt ljus, ljus och elegant. Stämningen är luftig och väldigt lugnande och inredningen är modern och mycket välorganiserad.

MoreINSPIRATION
  • Den högt moderna Feldbalz House - ett drömhem som kommer sant
  • Ett lugnt sommarhem med en vacker trädgård
  • Charmigt Sommarhus Med En Barnliknande Struktur

Huset var utformat som ett flexibelt utrymme och var ursprungligen bestående av två separata volymer. De kombinerades senare för att bilda en enda struktur. Paret byggde de flesta av de saker du ser inuti och utanför själva. De gjorde huset perfekt efter deras behov och preferenser. De gjorde inredningen ljus och luftig och använde minimalistiska möbler med klassiska detaljer. Det finns inte mycket att se inuti men allt är vackert organiserat och allt har sin egen plats, för att inte tala om att det är allt väldigt vackert och charmigt.