Pooldesign med mosaikglasplattor av Glassdecor

Pooldesign med mosaikglasplattor av Glassdecor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Låsning för nya ändringar för dig pool, ta en titt på Glassdecor-designen. Spanska företaget erbjuder många fantastiska lösningar för att dekorera både inomhus och utomhuspooler. Idag finns det många kakel, mosaik och färger som du kan använda för att skapa en stil som är unik din egen. Och när du kommer till formen och utsidan av poolen kan du verkligen gå vild. Tänk på olika material som du kan använda för att skapa din drömpool.

Om du verkligen vill ha en unik och imponerande pool, måste du tänka på det innan du börjar bygga den. Det viktigaste är formen så det här är den första detalj som du måste ta hänsyn till. Du kan ha en rund eller rektangulär pool, men det finns också andra alternativ, som asymmetriska former. Men om du redan har poolen men du ändå vill ändra sitt utseende så att den ser lite mer speciell och attraktiv ut än du kan alltid göra det med de färgstarka plattorna.

MoreINSPIRATION
  • Fantastiska Mosaic Badrumsplattor av Glassdecor
  • Spruce Up Your Small Backyard med swimmingpool - 19 Design Idéer
  • Lägg till lite gnista i ditt liv med den nya fosforiserande swimmingpoolen

Det här är bara några exempel om hur du kan skapa en unik och mycket vacker och rolig design för din pool. Du kan skapa enkla bilder eller mer detaljerade och komplicerade. Personligen tror jag att jag skulle välja att skapa ett korallrev under min pool eller något roligare och färgstarkare, beroende på den andra personens uppfattning att jag delar poolen med.