Ferrari-fabriken, en titt bakom kulisserna

Ferrari-fabriken, en titt bakom kulisserna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag har alltid älskat bilar så jag är väldigt glad att kunna erbjuda dig en virtuell rundtur i Ferrari-fabriken. Ferrari grundades 1929 av Enzo Ferrari, som då inte trodde att företaget skulle ha en sådan framgång och inte ens trodde att vi skulle producera mer än en bil. Men sedan 1947 har företaget producerat fler bilar än vad han någonsin skulle kunna föreställa sig. Alla bilar är handgjorda och fortsätter att tillverkas skräddarsydda för beställning på Maranello Campus. Cirka 10 till 12 bilar produceras per dag.

Ferrari-fabriken är en legend och har ritats av den franska arkitekten Jean Nouvel. Under året har det moderniserats, först 1997 av företagspresident Luca di Montezemolo. Teamet av designers, ingenjörer och tekniker bakom fordonsdesign arbetar tillsammans på "centro sviluppo prodotto". Ferrari använder autodesk 3D modelleringsprogramvara under de långa tidiga faserna av designutveckling före prototypning.

MoreINSPIRATION
  • Ferrari Factory Store i Alessandria - lika lyxig och extravagant som bilen
  • Skräddarsydd kontorsstol med Ferrari F360 Challenge delar
  • Crashed Ferrari blev till ett soffbord

Alla konstruktioner testas kraftigt i vindtunneln. Ursprungligen utformad av renzo piano, vindtunneln har ett anpassat "rullande väg" system, synkroniserat med vindhastighet, för att minimera gränsvärdet problemet med luftflödet under fordonet. olika fordonspositioner, som rullning, räckvidd och spets, kan också simuleras i anläggningen. Varje liten detalj kan anpassas och klienter och Ferrari-representanter arbetar tillsammans i ateljén.

För närvarande har Ferrari-företaget ett nytt mål: att producera den snabbaste hybridbilen i världen. Som företagets president säger, "ekologi är avgörande för planetens framtid, och vi är alla upptagna i den här riktningen. [ändå] arbetsdag och natt för att förbättra ekologin, kommer Ferrari aldrig att förlora sin karaktäristiska känsla av körning, acceleration, frihet och njutning. "{found on designboom}