Den roliga och kreativa Paszcza fåtöljen

Den roliga och kreativa Paszcza fåtöljen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bland de oändliga fåtöljerna och fåtöljerna kan man skilja sig från varandra. Det är Paszcza fåtölj. Det är lätt att känna igen det eftersom det har en unik design. Paszcza fåtölj är både modern och kreativ. Den har en rolig design som säkert kommer att sätta ett leende på någons ansikte. Paszcza-fåtöljen designades av den polska baserade designstudio WAMHOUSE. Det är en djärv möbel, lämplig för moderna och moderna hem men också för lekfulla offentliga utrymmen.

Huvudelementet som gör denna stol så unik är den röda polstret sitsen som är utformad för att likna en tunga. Analysen är mycket tydlig och resultatet är roligt och lekfullt. Stolen har också en solid ram med cirkulär form. Det är enkelt och har en modern design och kompletterar perfekt den röda sätet.

MoreINSPIRATION
  • Den lekfulla bananstolen av WamHouse
  • Arabesk tygfåtölj av Folke Jansson
  • Bekväm och elegant Dylan fåtölj

Paszcza fåtölj är utmärkt speciellt för designstudior eftersom det uttrycker kreativitet och uppfinningsrikedom men också öppenhet. Det skulle också se bra ut i fräscha och moderna hem. Det kan göra ett uttalande i vardagsrummet eller någon annanstans i huset. Det är ett färgstarkt och roligt tillbehör och det skulle göra en bra dekoration. Den har en dubbel funktion som den tjänar både som en stol och en dekoration för huset. Det är definitivt inte ett traditionellt tillvägagångssätt, och vissa människor kan tycka att det är konstigt att sitta på ett jätte tunga men det här är hur design utvecklas.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: