13 Väggdekorationer för lägenheterna

13 Väggdekorationer för lägenheterna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla vill lämna sitt betyg på ett hem. Det är, om du inte hyr.

Väggdekorationer kan tyckas lite smala för dem som inte kan lägga färg på väggarna eller hänga tunga konststycken. Hyresgäster konfronteras ständigt med en rad restriktioner när det gäller väggdekorationer, för att rädda hyresvärden från ytterligare underhåll och ansvar. De flesta lägenheter tillåter små spik och skruvhål, så länge de är lappade upp innan de går ut. Men ingen färg, inga gapande hål och säkert ingen tapeter.

Vad kan du göra för att förvandla ett utrymme när du flyttar in det behöver inte större omvandling när du flyttar ut? Vi har valt våra (lyckliga!) 13 väggdekorationsidéer för krångelfri stil. Du kan inspirera, behåll din deposition. Med minimala hål som krävs för dessa väggdekorationer, slutar alla lyckliga.

13 Väggdekorationer för tomma väggar

Bild: Cloud Studios

Flyttbar tapet

När de flesta tänker på tapeter, är det första ordet som kan komma ihåg att vara "permanent". Inte ett bra drag om du hyr. Flyttbar tapet, men swoops in för att spara dagen för hyresgäster, och kanske husägare med engagemang frågor. Borta är rädsla för att peeling av små bitar av tunt, torkat papper. Det här moderna inredningsverktyget går enkelt och enkelt i otaliga moderna utskrifter och mönster. Din hyresvärd blir ingen klokare.

Bild: Nanette Wong

Häng ett tapestry

Tapestries är inte bara för bohemiska interiörer längre. Även om det finns mycket att hitta med invecklade medaljongdesign, finns det också otaliga val som passar alla inredningsstilar. Geometriska mönster eller abstrakta tryck komplimangerar modern stil, medan utskrivna utomhusbilder, citat och minimalistiska mönster stämmer väl med mer moderna inställningar.

Bild: Höray blogg

Sträng en gardin

Om ett tapet bara inte passar din stil, kan en gardin göra tricket. En enkel, solid draperi mjukar på rummet utan att lägga till för mycket krångel. Fästena kommer inte att göra mycket skada och i en nypa skulle spänningsstavar göra tricket. Vi älskar personligen detta utseende bakom en säng.

Skapa en (hyllad) galleri vägg

Vill du ha den trendiga gallerianvånen, utan att du borrar ett dussin hål i väggen? Överväg att använda flytande hyllor istället. Visst, du lägger fortfarande några hål i väggen för att installera hyllorna, men du kan också ändra ditt val när som helst utan nya hål. Leta efter flytande hyllor med en liten yttre läpp för att sluta glida. Annars använder du någon väggkitt för att hålla ramarna på plats.

Bild: nynne rosenvinge

Rama in ett uttalande stycke

En stor konstverk behöver inte väga dig, eller dina väggar, nedåt. Att hänga en affisch eller ett stort foto måste helt och hållet göra vad det är inramat. Hitta en lätt affischram eller alternativ metod - som de här trästängerna, som lämnar affischen intakt och ger något konstverk ett rent och skarpt utseende.

Bild: bloglovin '

Lägg till en spegel

Du behöver ändå en spegel, eller hur? Gå stort med en inramad golvspegel, som kan hittas relativt billigt. Inte bara kommer det att ta upp en betydande mängd av ditt väggutrymme med nollhål, men det hjälper också att reflektera och skapa ljus i hela din lägenhet. Återigen är wall kitt din vän här.

Bild: homeedit

Bli grön

En liten grön kan gå långt. Klä upp dina väggar med några av dina favoritplanter, antingen genom att hänga en kruka från en takkrok eller placera en växtstativ framför dina nakna väggar. Den öppna hyllan från din gallerivägg får också en livlig uppgradering med en växt, som visat ovan.

Bild: förändring och co.

Stick på ett dekal

Väggdekal klistermärken är allmänt tillgängliga online och erbjuder något för alla. Oavsett om det lägger till en form som ränder, stjärnor eller polka dots, kanaliserar naturen med träd och löv, eller skriver ut ditt favoritcitationstecken finns det ett oändligt antal stilar och mönster. Tänk på storlek och placering. Dekaler kommer i klistermärke eller väggklämmande material, båda som är en bris att ta bort när tiden kommer.

Bild: Z GALLERIE

Blinka lite neon

Ett iögonfallande uttalande behöver inte vara enormt - det måste bara vara iögonfallande. Neonskyltar är bara det. Ta en vintage ett av ditt favoritmärke, eller hitta en ny med ett roligt ord eller en bild som kommer att prata med alla.

Bild: Det nya designprojektet

Var snygg med washi

Hörde av washi band än? Det är den japanska versionen av maskeringstejpen. Gjord av rispapper lämnar inte resten av de saker vi har stateside. Ännu mer tilltalande kommer den i en mängd olika färger och mönster. Hänger dina bilder, utskrifter och andra pappersvaror med en bit Washi-tejp för en enkel gallerivägg, eller skapa din egen geometriska väggmålning med den.

Bild: Urban Outfitters

Bli organiserad

Använd ditt extra väggutrymme för att bli organiserade. Från korkbrädor till kalendrar, få din stil på medan du bor på schema.

Bild: Lake Jane

Kartlägga den ut

Kartor går inte snabbt när som helst, och vi säger ju större desto bättre. En tappningstil lägger till klassen i ditt utrymme, medan fler klassiska stilar kan rymma vilken dekorstil som helst. Häng det som om du skulle ha stor konst, och du kommer att se världen från din soffas komfort. Bonuspoäng om du flaggar de platser du har rest.

Bild: Tessa Neustadt

Häng upp den

Ringer alla trendsättare.Visar dina favoritkläder och tillbehör med denna trendiga väggdekor. Hattar är stora i år (i mode och väggdekorationer), men tröjor, halsdukar, jämna jeans kan handla dekorativt på små naglar för en look som är extremt chic.

Vilka är du favoritdimensionella väggdekorationer? Räck ut till oss i kommentarerna eller på sociala medier - vi skulle gärna höra från dig!