10 mest populära projekt presenteras i april 2012

10 mest populära projekt presenteras i april 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

På Freshome publicerar vi hundratals projekt varje månad, vilket gör det intressant att se vilka du tyckte om bäst. Baserat på dina Facebook-aktier sammanställer vi en lista med de mest populära inläggen och vi delar det vidare. Genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt. Njut av och berätta om ditt favoritprojekt gjorde listan för april månad!

#1. In på nummer ett, Shangri-La Villingili Resort and Spa i Maldiverna södra mestadels atoll sträcker sig över det mousserande vattnet och erbjuder en lyxig plats att dra sig tillbaka och glömma allting - koncentrera dig på dig själv i direkt samband med den naturliga miljön. I väntan på gäster med sina 142 villor, ligger orten omgiven av vita sandar en sorglös semester omgiven av 3,5 miles av Indiska oceanen.

#2. Det patentsökta Rocking-2-Gether Chair designad av Houston arkitekt Paul Kweton skapar denna delade momentrutin medan den visar en noggrant mönstrad design. Tillverkad av CNC-fräsad björkplywood kan den moderna gungstolen anpassas för att visa olika täthet och storlekar för träavståndet, så att du kan styra den visuella anslutningen mellan dig och ditt husdjur.

#3. Stiger nästan 140 meter i luften över indiska marken, den Bandra Ohm Residential Tower var förmodligen utformad för en plats i Mumbai, Indien. James Law Cybertecture föreställde ett kluster av mycket moderna utrymmen inspirerade av krusningseffekten. En rundad kontur bildar en magnifik bostadsbyggnad som liknar Ohm (?) Symbolen.

#4. Detta vita hem ligger i Queensland, Australien fick stor uppmärksamhet denna månad. Byggd på en imponerande mängd på 824 kvadratmeter, har bostaden fyra sovrum och fyra badrum, ett utomhusunderhållningsområde, en pool och ett garage med tre bilar. Men hur rengör du en sådan bostad?

#5. Levande väggar är ett gatukonstprojekt initierat av konstnären Nikita Nomerz , från den västra ryska staden Nizhniy Novgorod. Graffiti och gatukonstnär söker förfallna byggnader och målar dem till levande karaktärer. Klicka bara på bilden nedan för fler exempel på hans otroliga arbete.

#6. De Coco Palm Bodu Hithi Hotel i Maldiverna fascinerar med sin samling av 100 villa design att välja mellan, var och en lyxigt visar en välkomnande inredning och starkt kopplad till de häpnadsväckande omgivningarna. Anläggningen ligger på en privat ö i Maldiverna, och har en modern design kombinerad med traditionella influenser.

#7. Inredningsarkitekt Rees Roberts samarbetat med Steven Harris Arkitekter att skapa ett fantastiskt modernt hus som ligger i Cabo San Lucas. Huset på Baja halvön består av privata gårdar och elegant inredda interiörer med utsikt över mousserande vatten och utformades för att framstå som en del av landskapet, med stora expansioner av glas som öppnar inredningen mot utsikten.

#8. Vad är det som folk vill ha från en lägenhet? Utrymme, komfort, stil, en ständig känsla av ett välkomnande utrymme, ett privat reträtt från världen? Låt oss se hur många av dessa funktioner vi kan upptäcka i denna återgivning av en lägenhet på 300 kvadratmeter designad av Alexander Chervinskyi för Azovskiy & Pahomova Arkitekter.

#9. Menade att ansluta Hong Kong till Peking, Express Rail Link West Kowloon Terminus sägs bli den största underjordiska höghastighetstågstationen i världen. Detta moderna koncept designades av Andrew Bromberg från den internationella arkitekturstudion Aedas och dess färdigställande är programmerad för 2015.

#10. De Isaly Residence är ett fantastiskt hem utformat för Isaly familjen i ett 1848 Gramercy Park radhus i New York City. Genom att lägga till en 620 kvadratmeter penthouse ovanpå, uppdelades byggnaden i två lägenheter av lika värde. Den öppna våningen övre delen skulle bli en vacker showcase hem bebodd av Isalys. Fractalkonstruktion samarbetade med ljusdesigner Ingo Maurer och skulptör Emilio Garcia för att skapa en modern uppehållstillstånd med många inspirerande element.