15 Poolside Area Design Idéer och hur man byter ditt hus

15 Poolside Area Design Idéer och hur man byter ditt hus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha ett stort hus med en pool är vad de flesta människor drömmer om. Men dessa drömmar innehåller vanligtvis inte detaljer. Så när du faktiskt får en pool visas en helt ny uppsättning problem? Hur designar du det? Vilken form borde det ha? Och vad sägs om hela området som omger det? Inredningen av poolområdet är både spännande och ansträngande eftersom det finns så många idéer att välja mellan.

Under det senaste årtiondet har pooldesignerna förändrats massivt och det är dessa förändringar som helt revolutionerat hela konceptet pooldesign. Detta påverkar också bassängdesignerna och dekorerna. Lägg exuberance till dina utomhusutrymmen och omvandla poolområdet till en vacker och avkopplande oas.

MoreINSPIRATION
  • 10 sätt att uppgradera ditt poolområde i sommar
  • Savannah Furniture Line för att pepa upp din poolside
  • 20 Backyard Pool Design Idéer för en het sommar

Nyckeln till en bra design är balans. Så se till att poolen och själva poolen bildar en sammanhängande mix. Välj färger som är känsliga och trevliga. Beroende på det utseende och den miljö du försöker skapa, välj de material som fungerar bäst i det aktuella fallet. Använd sten för att ta med naturlig skönhet inuti om du har en inomhuspool eller omger poolen med stenar, blomsterbäddar och vegetation om det är utomhus. Få inspiration från din favoritstil och hitta sätt att inkludera exotiska funktioner.